Shakira i Pique se konačno sreli licem u lice, pa imali neugodnu raspravu

Nastavak "sapunice"

Shakira i Pique se konačno sreli licem u lice, pa imali neugodnu raspravu

E. Ganibegović

"Rat između Shakire i Piquea seli se u Sjedinjene Države" , objavili su španski mediji koji donose nove detalje skandala između njih dvoje.

Tako je sada glavna tema postala skrbništvo nad dvoje djece, Sashom (6 godina) i Milanom (9 godina). Prema publikaciji AS, koja citira meksičke medije, Shakira i Pique sreli su se licem u lice, ali u prisustvu advokata.

No, sastanak je završio velikim skandalom. Sve je počelo od Shakirinog zahtjeva igraču Barcelone. Rekla mu je da se preseli u SAD i potpiše za Inter Miami kako bi mogao vidjeti svoju djecu, a Pique se naljutio i odbio ovaj prijedlog.

Naime, svađu između njih dvoje uhvatio je paparazzi novinar Jordi Martin koji je iznio detalje.

Shakira se trenutno nalazi u San Diegu (Kalifornija), gdje boravi već neko vrijeme, nakon što se rastala od supruga.

Citirani izvor tvrdi da je za 4. augusta zakazan još jedan sastanak advokatskih timova dviju strana, također u SAD-u, na kojem će se također razgovarati o pitanju skrbništva nad djecom.

Do tada, Shakira će zajedno s djecom otići u rezidenciju koju ima na Bahamima.

Iako je Pique oštro odbio Shakirin prijedlog da pređe u momčad Davida Beckhama Inter Miami, on je o tome razmišljao već neko vrijeme, ali je to želio učiniti nakon što barem još jednu sezonu odigra u Barceloni. U svakom slučaju, Shakira ga je obavijestila da bi se htjela preseliti u Miami (Florida).

Barcelona je sada na turneji po SAD-u, gdje će u Las Vegasu odigrati pripremnu utakmicu protiv velikog rivala Real Madrida, a Shakira planira ići s djecom na utakmicu.

Top Komentari

Comandini
Da nije imao Shakiru bio bi poznat ko Marc Bartra
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti