Pique lomi ženska srca kao da su od stakla: Izraz Clarinog lica govori i previše

I ona će ubrzo postati bivša?

Pique lomi ženska srca kao da su od stakla: Izraz Clarinog lica govori i previše

E. Škorić

Sada već bivši nogometaš i njegova nova partnerica proživljavaju, čini se, kritične dane.

Budući da je Gerard Pique potvrdio razvod od Shakire, bez problema je u javnost iznio svoju vezu s Clarom Chía Marti s kojom je u svakoj zajedničkoj aktivnosti ukrao svu pažnju paparazza.

Unatoč tome što su se isprva smatrali vrlo sretnim parom, u posljednje vrijeme doslovno je pokazao 'svoje najgore lice', zbog čega su se pojavile glasine o krizi u njihovoj vezi.

Sada već bivši nogometaš i njegova djevojka uhvaćeni su kako izlaze iz restorana u Barceloni, ali je mlada žena hodala s izrazom potpunog zgražanja dok joj je Španac pokušavao prozboriti nekoliko riječi. Je li moguće da se njihovoj vezi bliži kraj?

Inače, Pique je ranije ovaj mjesec ispao pravi gospodin, pa je Shakiri dopustio starateljstvo nad njihovo dvoje djece. Shakira će preuzeti brigu o devetogodišnjem Milanu i sedmogodišnjem Sashi, te će s njima živjeti u vili u Miamiju.

Iskusni štoper je ranije ovog mjeseca odigrao svoju posljednju utakmicu u karijeri, a na kraju spomenutog duela na tribinama je ulovljen kako se mazi sa svojom novom djevojkom, no očito je i tu ponestalo strasti.

Oglasi

Nije lako dugogodišnjem štoperu Barcelone zaboraviti 12 zajedničkih godina sa Shakirom i mnogi vjeruju da je, unatoč svemu, i dalje voli.

Clara je 23-godišnja studentica zaposlena u Piqueovoj firmi i ona je razlog prekida njegove romanse sa Shakirom, jer je upravo s njom bivši nogometaš prevario svoju partnerku.

Clara izgleda nesretno, da li je na pomolu još jedan raskid?

Kada su Pique i Clara Chia Marti počeli izlaziti?

Par je fotografisan kako se strastveno ljubi na tribinama festivala Summerfest Cerdanya u Kataloniji, u Španiji 19. avgusta.

Gerard je pokazao koliko su stvari postale ozbiljne kada je 20. avgusta poveo Claru kao pratilju na vjenčanje prijatelja u Costa Bravi. Par je fotografiran dotjeran i držeći se za ruke, izgledajući poput sretnog para. U jednom trenutku, nogometna zvijezda s obožavanjem je zagrlila Claru dok su zajedno šetali na događaju.

Šta je posao Clare Chia Marti?

Clara navodno radi za Gerardovu filmsku i TV produkcijsku tvrtku, Kosmos, baveći se posebnim događajima dok je još studirala odnose s javnošću, izvijestio je The Sun 10. avgusta. Gerard je naveden na web stranici tvrtke kao osnivač, izvršni direktor i predsjednik.

Ima li Clara Chia Marti Instagram?

Ima Instagram stranicu koja je postavljena kao privatna i prati samo 27 računa, koji nisu dostupni javnosti. Ona ima gotovo 20.000 vlastitih pratitelja.

Top Komentari

Bellatrix
Vruće djevojke vas čekaju na -- Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi