Samo za Piqueove oči: Shakira se pojavila u prozirnoj haljini i sve ostavila bez teksta

Tako se to radi

Samo za Piqueove oči: Shakira se pojavila u prozirnoj haljini i sve ostavila bez teksta

Edmir Škorić

Kolumbijska pjevačica Shakira očarala je mnoge u neobičnoj haljini prekrivenoj dijamantima.

Kolumbijka je pozirala za Burberryjevu kampanju The Night Before. Iako su iza nje jako teški mjeseci, rastanak od dugogodišnjeg partnera Gerarda Piquea, Shakira ne miruje i ne tuguje. Barem tako ne izgleda.

Nastavlja naporno da radi. Nedavno je izdala novu pjesmu, a čini se da je tekst iste upravo posvećen Piqueu. Sada je zablistala na jednom promotivnom događaju.

Shakira je za potrebe Burberryjeve reklamne kampanje obukla prozirnu haljinu s dijamantima, te je izgledala zaista posebno. Pitanje kako se Pique osjećao kada je ovo gledao?

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkvUnlODAao/[/instagram]

Ranije ove sedmice slavni par je potvrdio da je potpisan sporazum o skrbništvu nad djecom kako bi izbjegli sukob na sudu. Kolumbijska pop zvijezda preselit će se na Floridu sa sinovima Milanom (9) i Sashom (7) početkom Nove godine nakon što je sklopila dogovor s nedavno umirovljenim nogometašem.

Oglasi

Pique je također u teškoj fazi života. Iako je Shakiru zamijenio novom i mlađom djevojkom, nije mu sve ovo jednostavno. Nedavno je iznenada objavio kraj karijere, pa se rasplakao na oproštaju od Nou Campa tokom utakmice s Almerijom.

Pique je u Barcelonu stigao kao desetogodišnjak 1997. godine, ali je 2004. preselio u Manchester United. Četiri godine kasnije Josep Guardiola ga je vratio u Barcelonu, gdje je izgradio nogometno ime i postao jedan od najvažnijih igrača ponosa Katalonije.

Sa Shakirom se upoznao tokom Svjetskog prvenstva 2010. godine. Konkretno, njih dvoje su se upoznali tokom zvanične himne SP-a u Južnoafričkoj Republici.

Shakira tada nije ni slutila da će upoznati Piquea, bivšeg španskog reprezentativca s kojim je dobila djecu, ali par se nikada nije vjenčao.

Oglasi

Pique je jednom prilikom govorio o upoznavanju Shakire, u koju se brzo zaljubio.

"Upoznao sam je na snimanju pjesmu, a sve je krenulo kada smo se ponovno sreli u Južnoafričkoj Republici. Bila je tamo jer je pjevala na otvaranju turnira. Poslao sam joj poruku i pitao kakvo je vrijeme. Bilo je to tipično glupo pitanje. Normalan odgovor bi bio prijedlog da ponesem jaknu, ali nastavljala me informisati o vremenu i došli smo do trenutka kada sam rekao da ću morati doći do finala Svjetskog prvenstva jer je ona pjevala na utakmici. Stigli smo tamo i osvojili naslov", ispričao je Pique.

"Znao sam da je ona 'ona prava' čim sam je ugledao. Kada smo se odlučili za prvo dijete, shvatio sam da sve ide jako dobro. Ali nije se radilo samo o jednom trenutku, Shakira je žena mog života", govorio je Pique tada, ne sluteći kakav će ih kraj zadesiti.

Prije njega, Shakira je bila godinama u vezi s argentinskim advokatom i sinom bivšeg predsjednika, Antoniom de la Ruom. Par je prekinuo nakon 11 godina, no tada je pjevačica izjavila kako je to samo privremeni prekid. S obzirom da je 2010. upoznala Piquea, o pomirenju se više nije ni pričalo.

Oglasi