Objavljen eksplicitni snimak: Pique i Clara glavne uloge i to dok je još bio sa Shakirom
ES24 objavio snimak na kojem se Clara Chia vidi u Piqueovom domu još iz doba dok je bio sa Shakirom.

ES24 objavio

Objavljen eksplicitni snimak: Pique i Clara glavne uloge i to dok je još bio sa Shakirom

Eldar Ganibegović

U junu ove godine raskinuli su Gerard Pique i Shakira nakon 12 godina veze, a ubrzo nakon toga bivši španski fudbaler prestao je kriti da je u vezi s Clarom Chijom Marti. Sada su objavljeni snimci na kojima se vidi da je ona bila tu još i prije zvaničnog raskida.

Nakon raskida sa Shakirom, Gerarq Pique sreću je pronašao u zagrljaju mlade Clare Chije Marti.

Pique i Clara Chia Marti sada su zajedno i više se ne kriju. Međutim, prije nekoliko dana, publikacija ES24 primijetila je zanimljiv detalj.

Tokom intervjua preko web kamere koji je Pique dao nekoliko mjeseci prije njegovog raskida sa Shakirom, Clara Chia Marti je prošla pored njega.

A intervju je obavljen upravo u kući bivšeg defanzivca Barselone. Video klip datira od 15. augusta 2021. godine, dakle deset mjeseci prije raskida sa Shakirom.

Španska je o ovome htjela da sazna nešto više od samog Piquea, ali on nije želio da se javlja na telefon.

Oglasi

Kasnije, nakon višednevnog insistiranja, novinari su otišli do njegove kuće i sačekali ga., ali njegova reakcija bila je u najmanju ruku čudna.

Činilo se da mu pitanja nisu smetala, ali nije davao nikakve odgovore. U osnovi je ignorisao svako pitanje na tu temu i stalno je gledao u svoj mobilni telefon.

Inače, Shakira i Gerard Pique postigli su dogovor oko starateljstva nad svojom djecom, Milanom (9) i Sashom (7), pet mjeseci nakon njihovog razlaza.

Njih dvoje će od sljedeće godine živjeti u Majamiju, sa svojom majkom, a dogovor su postigli Shakira i Gerard Pique nakon nekoliko rundi razgovora, koje su se odvijale oko advokata.

Top Komentari

stranputica
"Španska je o ovome htjela da sazna nešto više od samog Piquea, ali on nije želio da se javlja na telefon." Španska stolica, rukavica, lopta, wc-školja....?
0 0
crnoicrveno
I sta je eksplicitno?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi