Pique odbio da dođe Albi na svadbu, a razlog odbijanja je za svaku pohvalu

Misli na prijatelja

Pique odbio da dođe Albi na svadbu, a razlog odbijanja je za svaku pohvalu

Eldar Ganibegović

Gerard Pique prolazi kroz buran period nakon što je raskinuo 12-godišnju vezu sa Shakirom. 

Defanzivac Barcelone optužen je za nevjeru, a španski mediji tvrde da ju je prevario s prijateljicom supruge saigrača s Camp Noua Riquija Puiga.

Razdvajanje između njih dvoje je u Španiji jako publicirano, a Pique se u tom razdoblju suočava s valom neželjene pažnje. Zbog toga je čak odbio i poziv da prisustvuje vjenčanju kolege i dobrog prijatelja Jordija Albe, zakazanom za ovo ljeto.

Prema Lecturasu, Pique je rekao Albi da neće uvažiti poziv jer vjeruje da bi svojim prisustvom skrenuo pažnju na sebe, umjesto na dvoje mladenaca. 

Inače, Alba će oženiti manekenku Romarey Venturu s kojom ima dvoje djece.

Ko je žena s kojom je Pique prevario Shakiru?

Novinari Marce pišu da se Shakira dva puta pokušavala pomiriti s Gerardom Piqueom, ali bezuspješno. Nakon toga, umjetnica je odlučila izdati službeno saopštenje u kojem je najavila rastanak, što je iznenadilo Piquea.

Oglasi

Navedeni izvor također piše da je, unatoč problemima s kojima se susrela, Shakira i dalje voljela Piquea, zbog čega je dala sve od sebe da ostane s njim. Ali uzalud.

Iako su mediji spekulisali o nevjeri fudbalera, njemu bliski izvori otkrili su da o nečemu takvom nema ni govora.

Međutim, španski novinari dolaze do novih detalja o ženom s kojom je Pique navodno varao Shakiru.

Ima 22 godine, a ne 20, kako je izvorno napisano, i prijateljica je sa suprugom Riquija Puiga, kolege Gerarda Piquea iz Barcelone.

"Pique je bio taj koji je želio da on i Shakira budu razdvojeni na neko vrijeme, a ne ona. Ne mogu tačno reći kakav odnos Pique ima s tom mladom ženom, jer bih povrijedila Shakiru", rekla je novinarka Lorena Vazquez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Aha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi