Piqueu pukao film: "Prestanite se više drogirati!"
Foto: Instagram

Ljut na novinare

Piqueu pukao film: "Prestanite se više drogirati!"

E. Ganibegović

Gerard Pique se posljednjih mjeseci nalazi u centru medijske pažnje zbog raskida sa Shakirom i početka nove ljubavne avanture s dosta mlađom Clarom Chijom Marti. Sada je bio akter još jednog skandala.

Otkada je Gerard Pique u junu 2022. godine raskinuo sa Shakirom, mnogo pažnje na negativan način izaziva svako njegovo pojavljivanje.

Paparaci i novinari trenutno nisu Piqueovi "najbolji prijatelji". Jordi Martin, fotograf koji je otkrio još pikantnijih detalja iz života bivšeg fudbalera sa Shakirom i koji je stao na stranu pjevačice u "ratu" između njih dvoje, objavio je na društvenim mrežama nešto što je iznerviralo bivšeg fudbalera. 

"Moj najbolji prijatelj me prati", napisao je Martin na Twitteru zajedno sa nekoliko snimaka ekrana koji pokazuju da je Gerard Pique vidio mnoge njegove objave.

Pique nije mnogo čekao i odgovor bivšeg fudbalera je odmah stigao: "Nemoj se više drogirati".

"Ja te ne etiketiram i ti reaguješ. Stalno pratiš moje postove, pola planete te mrzi, a ti odgovaraš nečim što nisi trebao spominjati. Možda vas nešto brine i ne želite da svijet sazna?", napisao je i Jordi Martin.

Oglasi

Vidjet ćemo da li će Pique odlučiti da nastavi raspravu ili će se jednostavno povući. Pitanje je kada će sve ovo uopšte doći na svoje i smiriti se.

Shakirina "osveta" kroz pjesmu 

Kako ju je Pique zamijenio mnogo mlađom djevojkom, Shakira je odlučila da mu posveti brutalne stihove i sve je jasno poručila u novoj pjesmi koju je predstavila.

"Već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući. Dugo se praviš da si prvak, a kada sam te trebala, dao si mi svoju najgoru verziju", pjeva Shakira i nastavlja:

"Ne vraćam ti se makar molio i plakao, ostavio si me zbog nje i u dugovima. Misliš da si me povrijedio, ali sad sam još jača. Ona sigurno ima lijepo ime, nije tako kako zvuči, jasno..."

"Korak je između ljubavi i mržnje. Želim ti sve najbolje s mojom zamjenom. Ne znam šta se dogodilo, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, Rolex za Casio", poručila je Shakira.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi