Shakira i Piqueova majka se svađale na sred ulice, a tek sada je svima jasno šta se dešavalo

Sve to je trpila zbog njega, a on joj je zabio nož u leđa

Shakira i Piqueova majka se svađale na sred ulice, a tek sada je svima jasno šta se dešavalo

E. Čaušević

Gerard Pique trenutno je jedna od najomraženijih osoba u javnom životu nakon što se saznalo da je prevario Shakiru, a sada je u javnost počeo izlaziti sav prljav veš njihove ljubavne veze. U centru pažnje je i Piqueova mama Montserrat Bernabeu s kojom Shakira nema dobar odnos, a to traje već godinama.

Shakira je ljetos objavila da više nije u vezi sa Piqueom s kojom je bila zajedno 12 godina, te imaju dva sina, ali je ljubavna romansa pukla nakon što je popularna pjevačica saznala da ju je on varao.

Pique je neko vrijeme imao aferu sa Clarom Marti koju je čak dovodio u porodični dom što je na kraju bilo ključno da Shakira sazna da on ima neku drugu.

Kada je njihov raskid ozvaničen Pique je potvrdio da je u vezi sa 23-godišnjom Clarom koja je inače radila u njegovoj kompaniji Kosmos.

No, tek tada počela je prava sapunica koja i dalje traje. Shakira je odlučila objaviti pjesmu "Music Session #53" u kojoj je isprozivala Piquea i njegovu novu djevojku, a nakon toga jednim potezom je pokazala i šta misli o njegovoj majci.

Naime, Shakirina kuća nalazi se odmah pored kuće Piqueovih roditelja, a ona je na balkon odlučila staviti lutku vještice i okrenuti je upravo ka kući u kojoj živi Montserrat.

Oglasi

Da Shakira i Piqueova majka Montserrat nemaju dobar odnos dalo se naslutiti i prije nekoliko godina kada su se svađale na ulici, a taj video sada je postao ponovo hit na društvenim mrežama zbog čega su mnogi pružili podršku Shakiri.

Na tom videu se vidi kako Shakira nešto govori Montserrat zbog čega ju je ona utišala, a mnogi vjeruju da to najbolje pokazuje kakvu torturu je proživljavala popularna pjevačica i da je Piqueova majka nikada nije ni prihvatila.

"Moraš da začepiš usta", govorila je tada Piqueova majka njegovoj djevojci na sred ulice i još tu se vidjelo da one uopšte nisu u dobrim odnosima.

No, Shakira je sve to ostavila po strani i posvetila se Piqueu i porodici koju su osnovali i trudila se da uspiju, ali sigurno da ni slutila nije na kojoj način će joj on zabiti nož u leđa.

Pique ju je ismijavao javno i zbog pjesme koju je objavila o njegovoj prevari, a ono što je sve šokiralo jeste da je sve to radio dok je njihov stariji sin sjedio pored njega i na licu mu se vidjelo da mu uopšte nije ugodno sve to gledati i slušati.

Shakira se i dalje nalazi u Barceloni, ali kako stvari stoje uskoro će s djecom odseliti u Miami što Pique i njegova majka već mjesecima pokušavaju da zaustave jer ne žele da Milan i Sasha budu tako daleko od njih.

Top Komentari

PapaK
Stara mu se preziva Bernabeu? =)))) Montserrat Bernabeu? Hahahahaha, jbo lud zbunjenog =))))
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi