Gerard Pique prekinuo s konobaricom s kojom je prevario Shakiru

Španski mediji pišu

Gerard Pique prekinuo s konobaricom s kojom je prevario Shakiru

E. Ganibegović

Gerard Pique i Shakira, jedan od najpoznatijih svjetskih parova, rastao se početkom juna.

Nova žena u životu Gerarda Piquea navodno je bila konobarica poznatog kluba u Barceloni, kojoj je španski igrač u jednom trenutku navodno rekao da je "ona njegova prva dama".

Nakon samo nekoliko sedmica veze, čini se da je fudbaler odlučio raskinuti vezu s "CC" (inicijali Piqueove navodne djevojke)".

"On je sam i ima mnogo prijatelja", rekao je fotograf Jordi Martin, prenosi Marca. Pique se odlučio na ovaj korak jer ima dobro razrađen plan.

Odlučan je u namjeri da se pomiri sa Shakirom i postigne konsenzus s kolumbijskom umjetnicom u vezi gorućim aspektom: gdje će živjeti pjevačica i dvoje djece para.

Shakira želi preseliti u Miami s Milanom i Sashom, dok Gerard Pique želi sve troje blizu sebe u Barceloni.

No, unatoč brojnim glasinama da je Pique varao Shakiru, što je bio i razlog njihovog rastanka, iz izvora bliskih Piqueu dolaze informacije da je do razlaza došlo zbog ranijih nesporazuma u životu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi