Shakira će uništiti Piqueov život i jasno mu je rekla šta će uraditi ako ne pusti djecu u Miami

Poznata pjevačica je bila jasna

Shakira će uništiti Piqueov život i jasno mu je rekla šta će uraditi ako ne pusti djecu u Miami

E. Čaušević

Gerard Pique i Shakira već nekoliko sedmica nalaze se u centru pažnje nakon što je njihova ljubavna veza pukla nakon 12 godina.

Defanzivac Barcelone je bio u vezi sa poznatom pjevačicom još od 2010. godine, te zajedno imaju dva sina. Međutim, kada se činilo da je sve idealno objavljeno je da više nisu zajedno.

Španski mediji su objavili da je Shakira odlučila da napusti igrača Barcelone nakon što je saznala da ju je prevario, te nije mogla to da mu oprosti.

Shakira je napustila s djecom njihovu zajedničku kuću što je Piqueu teško palo. Ona se nalazi trenutno u Miamiju i čak želi da živi u Americi što defanzivac Barcelone nikako ne želi da dopusti.

Pique je jasno poručio da se protivi tome da Shakira vodi djecu u Miami jer ne želi da su toliko daleko od njega. Igrač Barce je čak angažovao i advokatski tim kako bi to spriječio.

Međutim, bitka između njega i Shakire se najstavlja jer ni popularna pjevačica ne želi tako lako da odustane.

Navodno, Shakira je zaprijetila Piqueu da će otkriti sve njegove tajne ukoliko joj ne dopusti da s djecom preseli u Miami i tamo nastavi svoj život. Shakira zna dosta toga o svom bivšem partneru i spremna je sve javno da otkrije, a neke tajne će navodno ukaljati Piqueovu reputaciju.

Sigurno je da Pique i pored toga neće tek tako da odustane i pokušat će sve kako bi se izborio da djeca ostanu u Barceloni. No, Shakira je izričita da ne želi više da živi u tom gradu, te želi biti što dalje od Piquea i njegove porodice.

Kako su objavili španski mediji Shakira je spremna na sve i otkrit će sve tajne, te je ne zanima da li će Pique ili neko od njegove porodice na kraju biti povrijeđen zbog toga. Vjerovala je da će se uspjeti dogovoriti bez advokata, ali se to na kraju nije desilo.

Top Komentari

ViniJr
Pozdrav za najveću tetku tračaru ovog portala koja je očito profulala zanimanje, sportsko novinarstvo očito nije tvoj poziv majstore, probaj sa žutim tiskom ;)
3 1
Jasminn
Valjda i on zna koju prljavu tajnu iz njenog zivota. Nego jebla vas Sakira, vise znam o njoj nego o pola kosarkasne reprezentacije Bosne i Hercegovine zahvaljujuci vama.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi