Bezobrazni novinar pratio Piquea sve do vrata, može biti sretan što nije još gore prošao

Reakcija fudbalera dovoljno govori

Bezobrazni novinar pratio Piquea sve do vrata, može biti sretan što nije još gore prošao

Eldar Ganibegović

Španski fudbaler Gerard Pique i kolumbijska pjevačica Shakira službeno su prekinuli početkom juna nakon 12 godina veze tokom koje su bili jedan od najpoznatijih parova svijeta.

Pique i Shakira nisu otkrili razlog rastave, no međunarodni mediji nagađaju da su navodne fudbalerove nevjere natjerale pjevačicu da mu kaže posljednje zbogom. 

Nakon što se razdvojio od Shakire, Gerard Pique u tom razdoblju provodi vrijeme sa svoje dvoje djece. Međutim, Španjolac nema mira, a posebno je postao "tanak na živcima". 

Sada je ispliovao jedan snimak gdje je se fudbaler momčadi Barcelone posvađao s novinarom, kada ga je ovaj snimao. Činilo se da španski novinar pokušava snimiti Piquea dok je ulazio u kuću, zajedno sa svoje dvoje djece. 

Nakon što je bezobrazni novinar pokušao spriječiti Piquea da zatvori vrata, fudbaler Barcelone dojurio je do njega. Na kraju snimka reporterov telefon pada na tlo.

Pogledajte o čemu se radi.

Prije nekoliko dana Pique je imao okršaj i sa Jordijem Martinom, još jednim španskim novinarom.

"Želio sam ga fotografisati, a njegova reakcija je bila potpuno nekontrolisana. Zasuo me najružnijim uvredama, prišao mi je, uzeo mi je telefon i razbio ga je
od tlo", rekao je Martin i dodao:

"Otišao je bijesan i kako sam mogao da vidim, prošao je kroz nekoliko crvenih svjetala na semaforu. Očigledno ne može podnijeti pažnju koju trenutno ima. Mogu reći samo da je za sve sam kriv".

Top Komentari

Bhf111
Koji su danasnji novinari s upci to je nevjerovatno, zabadaju nos u tudje zivote
2 0
Hordas_00
Ove novinare treba sutati, a prvo početi od ovih sa ovog portala
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi