Novi sočni detalji: Messijeva Antonella ismijavala Shaqiru, dala joj je podrugljiv nadimak

Nikad nije prihvaćena

Novi sočni detalji: Messijeva Antonella ismijavala Shaqiru, dala joj je podrugljiv nadimak

A. Čaušević

Svakodnevno na površinu izlaze novi detalji o životu Shaqire i Gerarda Piquea nakon njihovog raskida prije nekoliko sedmica. 

Shaqira prolazi kroz užasan period, a tek sada su se pojavile informacije da kolumbijska pjevačica nikad nije bila prihvaćena u Barcinoj svlačionici.

Naime, Kolumbijka se uopšte nije dopala ženama zvijezda Barcelone, uključujući i Antonellu Roccuzzo dok je Lionel Messi igrao na Nou Campu.

Antonella i druge djevojke Barceloninih igrača su bile prijateljice sa Nuriom Tomas, Piquevom djevojkom dok nije upoznao Shaqiru.

Španski tabloidi tvrde da je Antonella za Shaqiru imala i podruljiv nadimak. Naime, zvale su je "Šefica" i to zbog načina na koji je tretirala Piquea.

Inače, i sama Shaqira nikad nije bila previše zainteresovana da uđe u društvo ostalih djevojaka Barceloninih igrača pa i ne čudi zašto je često bila meta ogovaranja.

Oglasi

Pique joj zadao bolan udarac

Pique i Shaqira su 12 godina bili u vezi. Interesantno da su odlučili da se ne vjenčaju pa će s pravne strane bili lakše regulisati podjelu zajedničke imovine.

Tokom veze koja je počela nakon Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj republici dobili su dva sina, Milana i Sashu.

Upravo briga oko djece bi mogla predstavljati veliki problem za Shaqiru, a Piqueovo ponašanje će je sigurno dodatno izluditi.

Raskalašeni 35-godišnjak ne želi pustiti djecu da putuju s majkom na odmor u SAD, a danas je svojoj dosadašnjoj djevojci zadao i najbolniji udarac kojeg jedna majka može primiti.

Naime, Pique je uzeo sinove i otputovao s njima u London. Ovog vikenda je snimljen na terenima Wimbledona gdje sa Milanom i Sashom posmatrao trening Rafaela Nadala.

Prije toga iskusni defanzivac je očigledno bio u posjeti fanshopu Chelseaja s obzirom na kesicu s logom londonskog kluba, dok je i jedan od sinova nosio dres popularnih Plavaca.

Promo

Top Komentari

user1630778389
Jako važna vijest ? odmorite malo
12 0
celikze
Serija1.epizoda32.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi