Nestvarno bogatstvo koje će podijeliti Shakira i Pique: Vrtoglavu cifru su stvorili za 12 godina

Potvrdili raskid

Nestvarno bogatstvo koje će podijeliti Shakira i Pique: Vrtoglavu cifru su stvorili za 12 godina

E. Ganibegović

Kolumbijska pjevačica Shakira potvrdila je raskid s defanzivcem Barcelone Gerardom Piqueom nakon 12 godina veze.

Španska Marca piše o tome šta slijedi nakon radikalne odluke jednog od najpoznatijih parova na svijetu.

Navedeni izvor najavljuje da je trenutno glavni problem skrbništvo nad djecom. Shakira i Pique pokrenut će proces u vezi s dvoje djece, Sashom (7 godina) i Milanom (9 godina).

Novinari Informalia El Economista pišu da je još jedan veliki problem u ovom trenutku onaj vezan za bogatstvo.

Iako nisu bili u braku, Pique i Shakira stekli su impresivno bogatstvo u svojih 12 godina zajedničkog života. Citirani izvor kaže da iznos koji će se morati podijeliti prilikom rastave iznosi 700 miliona eura.

Advokati već rade na dokumentaciji kako bi se bogatstvo pravilno rasporedilo. Shakira se smatra jednom od najuspješnijih pjevačica na svijetu. Ona je osvojila čak 420 nagrada za karijeru, uključujući tri Grammy nagrade. Prema Forbesu sama je zaradila oko 280 miliona eura.

Oglasi

Za sudjelovanje u showu The Voice, američkoj verziji, Shakira je u dvije godine zaradila ne manje od 12 miliona dolara. Sada se pojavljuje u NBC-jevom programu Dancing With My Self, a također ima i nekoliko sponzorskih ugovora.

Shakira i Pique također moraju dijeliti svoje posjede, uključujući one u Barceloni, Barranquilli, Dominikanskoj Republici, Miamiju, Capriju, New Yorku, Punta del Esteu i naBahamima.

Defanzivac Barcelone ima godišnju platu od 4,7 miliona eura, ali ima i mnoge druge poslove izvan terena.

Fudbaler je vlasnik tvrtke Kosmos Holding, ali i FC Andorra. Gerard Pique također je uključen u tenis gdje je jedan od organizatora Davis Cupa.

Također, ima tvrtke u Španiji i Sjedinjenim Državama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Skupo je platio hebanje Šaćire
2 0
mujaga13
SAKIRA UDAJ SE ZA MENE
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi