Neville provocirao Piquea da je zaprosio Shakiru i da ga je odbila, a on mu odgovorio

Objasnio zašto nisu u braku

Neville provocirao Piquea da je zaprosio Shakiru i da ga je odbila, a on mu odgovorio

Endin Čaušević

Gerard Pique i Shakira zajedno su već skoro 12 godina, ali mnogi su iznenađeni činjenicom da se još uvijek nisu vjenčali.

Pique i Shakira upoznali su se 2010. godine pred Svjetsko prvenstvo kada se snimala pjesma za ovo takmičenje koju je upravo izvodila popularna pjevačica, a defanzivac Barcelone je bio jedan od igrača koji se pojavio u spotu.

Tada su "kliknuli" i počeli ljubavnu vezu koja i dalje traje. Pique i Shakira zajedno imaju dva sina i uživaju u zajedničkom životu, ali ne razmišljaju o tome da se vjenčaju.

Shakira je nedavno objašnjavala zbog čega ona i Pique ne žele da se vjenčaju iako to svi od njih očekuju. Kolumbijska pjevačica se jednostavno boji braka i ne želi da na taj način kruniše vezu sa Piqueom.

"Sama ideja braka me plaši. Ne želim da me ljudi gledaju kao Piqueovu ženu već želim da zauvijek budem njegova djevojka. Meni je brak kao neko zabranjeno voće. Želim da se ponaša tako da misli da je sve otvoreno i da nam veza zavisi od toga kako će se on ponašati", rekla je Shakira nedavno.

Pique je bio gost emisije "The Overtap" koju vodi Gary Neville i pričao je upravo o svojoj vezi sa Shakirom i činjenici da nisu u braku.

"Ne, nisam oženjen. To je do njenog mentaliteta jer ona to ne želi i meni je to sasvim u redu. Funkcionišemo na ovaj način odlično, imamo dva sina i nema potrebe da nešto mijenjamo. Ne moramo se vjenčati da bismo nekome drugome udovoljili ako mi to već ne želimo", rekao je Pique, a potom ga je Neville "bocnuo" rečenicom da je već možda zaprosio Shakiru i da ga ona odbila.

"Ne, ne, ne. To se nije desilo. Rekao bih ti da je bilo tako. Nisam je nikada pitao da se uda za mene jer smo jednostavno o tome odmah pričali i rekla mi je ono što misli o svemu tome", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije