Depay nije gledao šta objavljuje: Snimak golog Gerarda Piquea završio na Instagramu
Foto - Screenshot

Nestvarna scena

Depay nije gledao šta objavljuje: Snimak golog Gerarda Piquea završio na Instagramu

Midhat Šljivak

Memphis Depay slučajno je na društvenim mrežama objavio snimak iz svlačionice na kojem se nalazi Gerard Pique i to potpuno go.

Nizozemac je postavio snimak slavlja iz svlačionice nakon pobjede nad Osasunom (4:0), ali je snimljeno više nego što je trebalo.

Dok su se Depay i Dani Alves smijali i zabavljali, Pique se skidao u pozadini, a to ofanzivac Barcelone na snimku nije uočio.

Snimak je završio na društvenim mrežama. Podijeljen je s 14 miliona Depayovih pratioca, a komentari su naravno brutalni.

"Čudna atmosfera u svlačionici", jedan je od komentara ispod videa.

Oglasi

Depay je uklonio video veoma brzo, ali sve je već završilo na drugim mrežama.

Shakira objasnila zašto ona i Pique ne žele da se vjenčaju iako su 12 godina zajedno

Defanzivac Barcelone, Gerard Pique, i poznata pjevačica Shakira su već više od deset godina u ljubavnoj vezi.

Pique i Shakira su se upoznali 2010. godine kada je ona snimala spot za pjesmu koja je bila himna Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, a jedan od fudbalera koji je učestvovao u ovom spotu bio je i Pique.

Uskoro nakon toga oni su počeli ljubavnu vezu koju su potvrdili nekoliko mjeseci kasnije, a Shakira se zbog toga iz Amerike preselila u Španiju.

Pique i Shakira zajedno imaju dva sina Milana i Sashu, te ne kriju da uživaju u svom zajedničkom životu. Ipak, mnogi su se pitali zašto još uvijek nisu u braku, a kolumbijska pjevačica je odlučila da odgovori na to pitanje.

"Sama ideja braka me plaši. Ne želim da me ljudi gledaju kao Piqueovu ženu već želim da zauvijek budem njegova djevojka. Meni je brak kao neko zabranjeno voće. Želim da se ponaša tako da misli da je sve otvoreno i da nam veza zavisi od toga kako će se on ponašati", rekla je Shakira.

I Piquea su nekoliko puta u intervjuima pitali zbog čega on i Shakira još uvijek nisu u braku, ali on ima slično razmišljanje kao i njegova izabranica.

"Mi nismo onaj tradicionalni par. Uživamo u našem zajedničkom životu i činjenici da smo roditelji. Podržavamo jedno drugo maksimalno i uživamo u tome kako stvari idu", kazao je Pique.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi