Raskalašeni i bezdušni Pique je pronašao novi način da dotuče Shakiru!

Ne poznaje granice

Raskalašeni i bezdušni Pique je pronašao novi način da dotuče Shakiru!

A. Čaušević

Gerard Pique ne prestaje da zadaje bolne udarce Shakiri.

Pique je duže od decenije bio u vezi sa kolumbijskom pjevačicom, a kako se ponaša u posljednjih pola godine to kao da mu ništa ne znači.

Defanzivac Barcelone je do sada zadao nekoliko bolnih udaraca bivšoj partnerici nakon što se otkrilo da je u vezi sa mlađanom Clarom Chiom.

I kada bi čovjek pomislio da se bivši španski reprezentativac smirio, uslijedio bi novi udarac koji bi dodatno dotukao Shakiru, jednostavno kao da nema mira.

[instagram]https://twitter.com/DaniAguirre_/status/1571969546302488576[/instagram]

Naime, posljednji dana Pique je otputovao sa novom djevojkom u Pariz i to, kao iz inata otišao je u omiljeni restoran bivše djevojke što potvrđuju i fotografije koje su se objavile na internetu.

Oglasi

Da stvar bude bolnija za Shaqiru njen dugogodišnji partner je snimljen kako se ljubi sa novom djevojkom i očigledno je da se se lijepo osjećao.

Traje borba za skrbništvo

Istovremeno se čini se da ratu između Piquea i Shakire za starateljstvo nad njihovom djecom nema kraja. Otkako su najavili razvod, mnogo se špekulisalo o tome šta će biti dvojiom maloljetnih dječaka.

S jedne strane, Pique je nepokoleblji i istrajan u namjeri da Milan i Saša moraju da ostanu u Barceloni sa njim kako se ne bi odvajali iz okruženja u kojem su rođeni.

Odbijanje fudbalera da postigne dogovor je izazvalo kontroverze, dok Shakira namjerava povesti djecu sa sobom u Miami, gdje posjeduje svoju kuću i gdje želi da nastavi svoju muzičku karijeru.

Nedavno se nagađalo i da je Shaqira utjehu za raskid pronašla u zagrljaju Ikera Casillasa, ali je legendarni golman Real Madrida ekspreno demantovao sve glasine.

Top Komentari

pjanke.sa
Ova vijest nema veze sa sportom! Mahalastina.ba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi