Pratili utakmicu sina Milana: Pique nije bio sretan kada je vidio s kim je Shakira napustila stadion

I dalje su u centru pažnje

Pratili utakmicu sina Milana: Pique nije bio sretan kada je vidio s kim je Shakira napustila stadion

Endin Čaušević

Gerard Pique i Shakira nedavno su zvanično pokrenuli proces podjele imovine nakon što su potvrdili da više nisu zajedno.

Shakira je prije nekoliko mjeseci objavila da ona i Pique više nisu zajedno nakon što su prekinuli ljubavnu vezu koja je trajala 12 godina.

Oni imaju zajedno dva sina Milana i Sashu, a njihova romansa prekinuta je nakon što je poznata pjevačica saznala da ju defanzivac Barcelone vara.

Sada je još preostalo da se dogovore oko podjele imovine koju su skupa stekli, ali i oko starateljstva što je i čini se najveći problem.

Pique želi da Shakira s djecom ostane u Španiji kako bi ih mogao viđati, dok ona ima namjeru što prije da ide u Ameriku gdje u Miamiju ima kuću i plan joj je da tamo žive u budućnosti.

Oni su se i jučer našli u centru pažnje jer su bodrili starijeg sina Milana na baseball meču u Valenciji, ali uopšte nisu komunicirali i sjedili su na drugim krajevima tribine.

Oglasi

Pique je u Valenciju došao sam, dok je Shakira bila u društvu svoje majke. Međutim, španski mediji navode da Pique nije bio baš oduševljen kada je vidio s kim Shakira odlazi s terena.

Naime, Shakira je razgovarala s nepoznatim čovjekom tokom ove utakmice, te je s njim napustila stadion što su fotoreporteri uspjeli da zabilježe.

Shakira was seen walking alongside a pal

Kasnije se ispostavilo da je riječ o ocu jednog od Milanovih saigrača, a navodno Pique ih je ispradio pogledom dok su napuštali teren i prolazili pored njega.

Pique sat on his own as he watched his son in action

No, jasno je da španski mediji na sve načine pokušavaju saznati da li Shakira ima novog muškarca u svom životu, te su čak nedavno objavili da je imala aferu s Ikerom Casillasom što su oboje odmah demantovali.

Pored onoga što joj je Pique priredio za Shakiru se pojavio i novi problem jer ju je španska vlas optužila za utaju poreza oko 15 miliona eura, te bi ona mogla biti žestoko kažnjena ukoliko se ispostavi da je kriva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi