Starleta sa prostora bivše Jugoslavije rastavila Shaqiru i Piquea? Pogledajte zajedničke fotografije

Nije demantovala špekulacije

Starleta sa prostora bivše Jugoslavije rastavila Shaqiru i Piquea? Pogledajte zajedničke fotografije

Admin Čaušević

Gerard Pique i Shaqira su se rastali nakon 12 godina veze. 

Pomalo senzacionalna vijest stiže iz Bugarske gdje su tamošnji tabolidi povezali starletu Draganu Spasovsku i fudbalera Barcelone.

Spasovska koja je rođena u Skoplju, prijestolnici Sjeverne Makedonije, već dugo vremena živi u bugarskom Plovdivu je osoba zbog koje se Pique rastao.

"Naravno da znam Piquea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali o svim ostalijm detaljima o svemu što kruži ovih dana, ne smijem sada govoriti."

"Priča o nama je vrlo aktuelna u Bugarskoj, ali ne bih ni potvrdila ni demantovala u ovom periodu", rekla je Spasovska za tamošnje medije.

Oglasi

Španski tabloidi su ubijeđeni da je Pique Shakiru prevario sa 22-godišnjom plavušom koja je ranije radila kao konobarica u jednom od noćnih klubova u Barceloni.

Sa teorijom iz Bugarske nema sumnje da sapunica "Raskid Shaqire i Piquea" dobiva novi zaplet i sigurno će biti špekulacija i u narednom periodu.

Kako je uništavao Shaqiru?

Iako su tek početkom ovog mjeseca zvanično raskinuli, stvari već mjesecima nisu baš najbolje, a španski mediji su uočili da je Pique ignorisao poruke koje mu je upućivala u nekim važnim datumima.

Prije 13. marta mu je posvetila poruku kada je odigrao 600. utakmicu, ali je izostala reakcija bivšeg španskog reprezentativca.

Oglasi

Potom je 20. marta Shakira istaknula koliko je ponosna na Piquea, ali uzalud. On kao da nije ni vidio tu objavu iako su je mnogi ljudi širom svijeta lajkali i komentarisali.

Shakira and Gerard Piqué, a very intense and passionate love story

No, najjasniji postupak koji odražava raskid između njih je poruka koju mu je Shakira posvetila 14. februara, na Valentinovo.

“Sretno Valentinovo”, čestitala je Kolumbijka svom dragom, ali nogometaš je ponovo bio nijem. Jednostavno, te stvari su bile jasan pokazatelj da mu više nije stalo do nje.

Pregrada vile

U međuvremenu nakon raskida i Shaqira je povukla konkretan potez kojeg će mnobi opravdati.

Naime, poznata kolumbijska pjevačica je odlučila da pregardi vilu u kojoj živi sa djecom i Piqeovim roditeljima kako ne bi viđala nesuđenog svekra i svekrvu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZpSW3thVXS/?[/instagram]

Shaqiri je dovoljno teško što je raskinula nakon 12 godina, a zamislite i svakodnevnu situaciju da vas roditelji bivšeg posmatraju šta radite u svom domu.

Slavna pjevačica se želi u potpunosti odmaknuti od Piqueovih roditelja. Odlučila je da i pregradi bazen kako ne bi imali ništa zajedničko.

Oglasi