Pique ulovljen kako u automobilu uživa s novom djevojkom, Shakira "zaledila" njegove roditelje

Sapunica se nastavlja

Pique ulovljen kako u automobilu uživa s novom djevojkom, Shakira "zaledila" njegove roditelje

Admin Čaušević

Španski mediji nastavljaju pratiti sapunicu zvana "Raskid Shaqire i Piquea".

U srijedu su objavljeni novi detalji oko Piqueove nove djevojke nakon što je fudbaler Barcelone ulovljen za 22-godišnjakinjom čije ime počinje na C.

Novinarke koje u stopu prate Piquea su izvjestile kako je fudbaler prošlog četvrtka viđena sa neovom djevojkom u ranim satima i da su bili u Piqueovom automobilu.

Nova Piqueova djevojka je radila kao konobarica u jednom od noćnih klubova u Barceloni, ali kako se otkrilo da se viđa sa slavnim fudbaleroma prestala je doalziti na posao i više ne radi kao konobarica.

Izvještaji govore da Pique želi zaštiti "specijalnu prijateljicu", ali da i dalje ne želi da ih javnost vidi zajedno te da je njihov odnos mnogo ozbiljniji nego što se činilo u prvi mah.

Otkako se pojavila vijest o raskidu prvi cilj medija je bio da otkriju o kojoj djevojci se radi, a čini se da su to paparazzi to i uspjeli.

Oglasi

U međuvremenu reagovala je i Shaqira tako što je šokirala Piqueove roditelje. Mnogi će u potpunosti opravdati njen potez.

Naime, poznata kolumbijska pjevačica je odlučila da pregardi vilu u kojoj živi sa djecom i Piqeovim roditeljima kako ne bi viđala nesuđenog svekra i svekrvu.

Shaqiri je dovoljno teško što je raskinula nakon 12 godina, a zamislite i svakodnevnu situacijau da vas roditelji bivšeg posmatraju šta radite u svom domu.

Slavna pjevačica se želi u potpunosti odmaknuti od Piqueovih roditelja. Odlučila je da i pregradi bazen kako ne bi imali ništa zajedničko.

Oglasi

Najnovije vijesti