Gerrard naljutio javnost božićnim poklonom za svoju kćerku

Ima se, može se

Gerrard naljutio javnost božićnim poklonom za svoju kćerku

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Liverpoola, Steven Gerrard, odlučio je na veoma orginalan način iznenaditi svoju kćerku poklonom za Božić.

Gerrard vjerovatno nije ni slutio da će izazvati dosta negativnih komentara na društvenim mrežama nakon što je objavio sliku poklona za svoju šestogodišnju kćerku Lourdes.

Naime, on joj je kupio iPad od 18-karatnog zlata na kojoj je potrošio veliku sumu novca. No, javnost u Engleskoj je osudila ovaj potez, te je poručila Gerrardu da bi bilo mnogo bolje da je ovaj novac donirao djeci bez roditelja koji ne mogu sebi za praznike priuštiti gotovo ništa.

Top Komentari

Zoilomas
Ovavikeat je stara vec 5 mjeseci najmanje
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi