Da para buši gdje burgija neće najbolji je primjer Gervinho

Jedan od najbogatijih fudbalera iz Obale Slonovače

Da para buši gdje burgija neće najbolji je primjer Gervinho

Admin Čaušević

Zgodne i atraktivne djevojke su uvijek išle uz fudblaere, bez obzira na njihov izgled. To je slučaj i sa 35-godišnjim Gervinhom nekadašnjim igračem Arsenala i Rome.

Zgodne i atraktivne djevojke su uvijek išle uz fudblaere, bez obzira na njihov izgled. To je slučaj i sa 35-godišnjim Gervinhom nekadašnjim igračem Arsenala i Rome.

Gervinho je posljednjih godina igrao u Turskoj, a od ovog ljeta je član grčkog Arisa gdje je do sada skupio deset nastupa te postigao jedan gol.

Iskusni ofanzivac, svojevremeno jedan od najbržih igrača, svoje najbolje dane jeimao u Lilleu, Romi i Arsenalu koji su kombinovano na njegove transfer potrošili preko 20 miliona eura.

Transfer karijere je ostvario 2016. godine kada je otišao u kineski Hebei, prvenstvo radi novca, što je svojevremeno i sam potvrdio.

Oglasi

"Takva plata se ne može odbiti, pa na jednom meču se mogao zaraditi milion eura. Meni je toliko novca ponuđeno zbog mojih kvaliteta", kazao je nekada odlični ofanzivac koji je u Kini zarađivao oko 600.000 eura sedmično.

Upravo je novac u Kini Gervinhu omogućio da živi lagodan i luksuzan život, kako sebi tako i svojoj porodici koja dansa više nema briga.

"Moja mama je bila domaćina, a otac je prestao da radi, do tada je radio u jednoj knjižari. Kada sam uspio one je prestao raditi. Moja porodica ima ukupno 12 braće i sestara".

Gervinho cijelog života ima problema s kosom, tačnije kosa mu uopšte ne raste na jednom dijelu glave, to ga ne spriječava da pored sebe ima prekrasne žene.

Oglasi

Prije nekoliko dana je u gradu Marcory je otvorio vlastitu rezidenciju na 600 metara kvadratnih te je na to potrošio nekoliko miliona eura.

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje je pratnja koju je imao Gervinho, tako ja atraktivna plavuša zasjenila sve pa i samog vlasnika objekta.

Uslijed problema sa kosom zbog čega je često bio ismijavan Gervinho se na svim događajima pojavljuje s kačketom na glavi, dok tokom utakmica nosi traku.

Dok je bio član Rome jedne prilike mu je traka spala sa glave, ta scena je brzo postala viralana pa je bivši reprezentativac Obale Slonovače bio meta ismijavanja na internetu.

Top Komentari

user1669598125
Samo je lukica modrić ružniji od ove spodobe
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi