Maradonina kćerka šokirala sve: Čija će krivica biti ako počinim samoubistvo?
Foto: EPA

Giannina se oglasila nakon brojnih uvreda

Maradonina kćerka šokirala sve: Čija će krivica biti ako počinim samoubistvo?

M. Šljivak

Smrt legende argentinskog fudbala Diega Maradone i dalje je glavna tema u ovoj zemlji.

Mediji gotovo svakodnevno donose nove informacije vezane za istragu oko njegove smrti, a mnogi krivce za loše stanje svog oca vide u njegovim kćerkama Giannini i Dalmi.

"Gdje su bile njegove kćerke? Zar nisu vidjele šta se događa? Gdje je bila Giannina?", pitala se novinarka Sandra Borghi u jednoj TV emisiji na temu Maradonine smrti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CI8mqv9JO-q/[/instagram]

Giannina se potom oglasila i poslala je poprilično zabrinjavajuću poruku.

"Čija će krivica biti ako počinim samoubistvo zbog svega što govore protiv mene? Ničija, zar ne? Nikoga nije briga za ono što se priča. Javno govore ono što im padne napamet i uopšte nije bitno to što ne govore istinu", napisala je Giannina Maradona i potom je dodala:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CD-V_fWpbRZ/[/instagram]

"Snažna sam žena i vrijeme će pokazati šta se sve dešavalo. Vjerujem da me moj otac pazi iz raja. Vi nastavite pričati, a ja ću nastaviti sa svojim terapijama kako bi mi bilo bolje. Da mi nije sina, prijateja i rodbine, davno bih počinili samoubistvo zbog maltretiranja na društvenim mrežama".

Giannina ima 11-godišnjeg sina Benjamina kojeg je dobila u braku sa zvijezdom Manchester Cityja Sergiom Aguerom.

Top Komentari

bazaorao
Samo se drzi terapije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi