Giggsu brak nije bio ništa sveto i ova fotografija je to potvrdila

Varao je suprugu na svakom ćošku

Giggsu brak nije bio ništa sveto i ova fotografija je to potvrdila

E. Škorić

Giggs se sa novom djevojkom fotografisao godinu dana prije rastanka sa bivšom suprugom.

Iako je još uvijek bio "zakonom vezan" za svoju suprugu, Ryan Giggs je i tada bio u društvu današnje djevojke Helen Steling Holt (30).

Selektor Velsa i legenda Mancheste Uniteda u vezi je sa 15 godina mlađom djevojkom koja je profesionalni DJ, a otočki mediji objavili su sada fotografiju na kojoj je Giggs pored svoje djevojke.

Ne bi ništa bilo neobično da ista nije nastala godinu dana prije nego se Giggs razveo od dugogodišnje supruge Stacey, koja je ujedno majka njegovoj djeci.

„Helen je nevjerojatna djevojka i vrlo karizmatična - poprilično je poznata u Manchesteru. Odličan su par", rekao je neimenovani prijatelj od Helen za The Sun.

Iako je Giggs još bio u braku sa Stacey, Helen je 2016. godine objavila fotografiju iz jednog mančesterskog restorana uz Giggsa. Možda tada njih dvoje i nisu flertovali, ali Helenin prijatelj ističe da je uvijek "bilo nešto više među njima".

Giggsu je brak očito bio na posljednjem mjestu. Iako je nekad bio uzoran porodični čovjek i bez mrlje, Ryan je osam godina spavao s bratovom suprugom, a imao je i aferu sa atraktivnom zvijezdom Big Brothera Imogen Thomas. 

Top Komentari

teddy sheringham
Bolesnik. Seksualni ovisnik. *****. Ovakvi se po klinikama liječe.
6 1
kiki
KRALJ.Old school fudbaler.A ne ko ovi danas nasminkani,izdepilirani *****cici.Pokupe ih starlete sa napumpanim sisama i usnama dok su jos djecaci i to im je jdino zensko u zivotu
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi