Glasgow Rangersi na Gibraltaru umjesto u hotelu odsjeli na super luksuznoj jahti

Ima se, može se

Glasgow Rangersi na Gibraltaru umjesto u hotelu odsjeli na super luksuznoj jahti

S. Grebović

Ekipa Glasgow Rangersa sutra igra svoj meč 2. pretkola kvalifikacija za Ligu Evrope na Gibraltaru protiv domaćeg Lincolna.

Na ovom gostovanju tim Stevena Gerrarda ne bi trebao imati problema, te bi sve osim ubjedljive pobjede Škotskog tima predstavljalo iznenađenje.

Plava ekspedicija je u malu državicu na jugu Pirineja doputovala jutros, nakon čega se zaputila ka luci gdje ih je čekala jahta na kojoj će prenoćiti naredne dvije noći.

To nikako nije moglo promaći medijima na Otoku koji su već prije njihovog dolaska tamo zavirili u ovo luksuzno zdanje. Super jahta se procjenjuje na oko 120 miliona funti, a u sebi pored 188 dvokrevetnih soba u sebi sadrži nekolicinu barova, spa centara, bazena, teretana, a posjeduje i vlastitu kocarnicu.

Posebno je impresivan restoran koji poslužuje mješavinu mediteranske i sjevernoafričke kuhinje, a tu se nalazi i veliki kokte bar sa bazenom na gornjoj palubi.

Vidjećemo hoće li ih ovaj raskoš previše opustiti sutra veče kada budu igrali protiv Lincolna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi