Žena poslala muža i komšiju po batine - Nevjerovatne scene na golf terenu
Opšta tuča zbog djece na jednom golf igralištu. Nevjerovatne scene (Foto: Screenshot)

Ludilo u SAD-u

Žena poslala muža i komšiju po batine - Nevjerovatne scene na golf terenu

Midhat Šljivak

Ranč Bailey u gradu Owasso (Oklahoma) nedavno je bio poprište nevjerovatnog obračuna na golf terenu. Došlo je do žestoke tuče, a u njoj su navodno učestvovali i bivši MMA borci.

Golf je jedan od rijetkih sportova gdje je nasilje tokom igre svedeno na minimum. Zaista je rijetkost vidjeti fizičke obračune na terenima, ali nažalost oni su sve češći i u ovom sportu.

Tako je nedavno na Bailey ranču u gradu Owasso koji se nalazi u saveznoj državi Oklahoma došlo do žestokog obračuna među igračima golfa i brutalnih nokauta.

Novinar TJ Eckert objavio je snimak s golf terena. Neko mu je poslao snimak velikog obračuna.

"Ovo su mi poslali jutros. Izgleda kako određene stvari nisu dobro išle ovog ponedjeljka u Owassu", napisao je Eckert i dodaje.

"Golferi (ružičasta majica, ćelavi tip) rekli su kako su djeca trčala po terenu i oni su im poručili da odu s druge strane ograde kako ih loptice ne bi udarile. Žena iz kuće je poručila da će očevi djece izaći da se obračunaju. Ispostavilo se da su golferi MMA borci", piše Eckert.

Oglasi

Na kraju su očevi i muževi izašli iz kuće da bi raspravili određene stvari s golferima. Ni slutili nisu da ispred sebe imaju MMA borce i došlo je do fizičkog obračuna.

Nije borba dugo trajala. Nokauti su ekspresno dostavljeni i sigurno je da će drugi put dobro razmisliti o pokušaju obračuna na golf terenu.

Borci su u ovom slučaju samo željeli da se djeca sklone kako ih loptice ne bi povrijedile, ali očigledno su neke stvari shvaćene pogrešno.

Eckert nije otkrio imena MMA boraca, ali sudeći po načinu udaranja, definitivno se ne radi o običnim amaterima već momcima koji iza sebe imaju određeno profesionalno iskustvo.

Najnovije vijesti