Golman brutalno pretukao suprugu i odmah dobio otkaz u klubu

Jean uhapšen u SAD-u

Golman brutalno pretukao suprugu i odmah dobio otkaz u klubu

Midhat Šljivak

Nevjerovatnu glupost napravio je golman brazilskog Sao Paula Jean.

On je na odmoru u Sjedinjenim Američkim Državama brutalno pretukao suprugu Milenu Bemficu.

Nesretna žena dobila je teške povrede po svim dijelovima tijela, a američka policija je uhapsila 24-godišnjeg čuvara mreže.

On će uskoro biti izručen Brazilu, a ni tamo se neće dobro provesti. Sao Paulo je već raskinuo ugovor sa njim, a nakon onog što je napravio, teško će naći i novi klub.

Top Komentari

yossarian
Čuvar mreže će uskoro odgovarati čuvaru zatvora. Aferim za američku i brazilsku državu.
6 0
Rajvosa2019
Imam ovakvog komsiju, seljacinu + siledjiju - redovno tuce zenu i djecu . Prosle godine naprafio frku u 4:00 , frka + dreka , propustio sam ga proz sake da to vise nikad nece zaboraviti . I na kraju sam ja popusio proveo noc u zatvoru i dobio uslovno 6 mjeseci - ali papcina bjezi sad od mene kao djavo od krsta, prelazi na drugu stranu ulice kad me vidi. Na ovakve kabadahije sam alergican
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti