Gospođu Beckham ovakvu do sada niste vidjeli: David je morao paziti šta objavljuje

Čestitao joj 45. rođendan

Gospođu Beckham ovakvu do sada niste vidjeli: David je morao paziti šta objavljuje

E. Škorić

Supruga slavnog Davida Beckhama proslavila je jučer 45. rođendan.

Pjevačica, poslovna žena i dizajnerica ušla je u sredinu 40-ih, a na društvenim mrežama podijeljeno je nekoliko fotografija njene porodice na njen rođendan.

Ono što možda i nije željela je također i fotografija na kojoj se gospođa Beckham nalazi bez šminke.

"Kada vas djeca probude u 6 ujutro na vaš rođendan ", napisao je u objavljenoj fotografiji na Instagramu bivši igrač Real Madrida, Manchester Uniteda i PSG-a.

Bez sumnje, to je bila rijetka fotografija njegove fotografije u ovakvom izdanju.

Kasnije je Beckham objavio jednu fotografiju na kojoj je Vitoria u svom pravom izdanju i zaželio joj je sve najbolje za njen rođendan.

Rastaju li se David i Victoria?

Nedavno je Victoria otkrila kako se trudi da bude što bolja...

"Trudim se, jako se trudim", izjavila je nedavno na Forbes summitu za žene. “Nastojim biti najbolja majka. Nastojim biti i najbolja supruga i biti profesionalna u karijeri. Kada stignem kući, pokušavam isključiti mobitel i provesti što više vremena s djecom i Davidom", objasnila je Victoria.

Prije nekoliko su godina glasine o Davidovoj nevjeri prouzročile konflikt među njima, a Victoria smatra kako je David sebičan jer se želi vratiti u Ameriku gdje je porodica živjela od 2008. do 2013. godine.

"Victoria je zbog stresa mrzovoljnija nego ikad, a David se trudi provesti što više vremena izvan kuće. Oboje žive u nesretnom braku", riječi su izvora bliskog porodici.

Victorijin i Davidov neimenovani prijatelj tvrdi da se u trenucima kada su zajedno stalno svađaju i da su tenzije neprestano prisutne. Victoria se trudi da porodične fotografije na društvenim mrežama izgledaju savršeno, ali priča je, čini se, u stvarnosti skroz drugačija.

Top Komentari

Medo-Brundo
MILF rodjo, MILF
0 1
Benjamingst
Znaci Victoria prelazi u FK Vrbanjusa... dok David vaga izmedju Vrbanjuse i Gorazda. Super sportaka vijest
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi