Beckham se šokirao izgledom statue napravljenje njemu u čast

Nasjeo na šalu

Beckham se šokirao izgledom statue napravljenje njemu u čast

Britanski komičar James Corden iskoristio je izgled spomenika Cristianu Ronaldu koji skoro da i nema veze sa Portugalcem da se našali sa Davidom Beckhamom.

"Kada sam čuo da moj prijatelj David još nije video svoju statuu, koja će biti ispred stadiona LA Galaxy, palo mi je na pamet da bi moglo biti zabavno da pravu statuu zamijenim lažnom", najavio je šalu britanski komičar.

Bekam je pomislio da dolazi da vidi završenu statuu pre nego što bude izložena ispred stadiona, ali, ono što ga je čekalo, nije bilo jedino iznenađenje. Angažovani su i glumci, koji su se pretvarali da su njegovi veliki obožavaoci.

"Sjećam se kad si počinjao karijeru u Cityju, to je nešto slično mojoj karijeri", rekao mu je "obožavalac" Tom.

"Misliš, u Unitedu?", uzvratio mu je Beckham.

Nekoliko puta ga je glumac oslovio sa Dave, poslije čega je Beckham reagovao: "Inače, zovi me David. Moja majka je jedina osoba na svijetu koja me zove Dave".

Kada je na red došlo veliko finale - otkrivanje statue, David se šokirao!

"Pogledaj mi bradu, vidi mi oči... Iskreno, jedino dobro na ovome je frizura... Ma, nema šanse da ovo bude postavljeno ispred stadiona, dolaze mi roditelji, žena, moja djeca će plakati kad vide ovo...", rekao je šokirani Bekam "vajaru", koji je probao da mu dočara svoje "remek-djelo".

Top Komentari

dragonBH
Ovo vise lici na "igraca s brojem 6" :D
2 0
dragonBH
Ovo vise lici na "igraca s brojem 6" :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi