Atraktivna šefica mami uzdahe i s plaže poručuje: "Znam više o fudbalu od većine frajera"
Foto - Screenshot

Gracie privlači pažnju

Atraktivna šefica mami uzdahe i s plaže poručuje: "Znam više o fudbalu od većine frajera"

Midhat Šljivak

Djevojke u svijetu muškog sporta često su predmet ismijavanja.

To se posebno odnosi na NFL gdje igrači američkog fudbala ne vole da im se žena miješa u posao, pa često imaju žestoke reakcije na prisustvo žena.

Međutim, mnoge cure znaju mnogo više o sportu nego što to neki misle. Pravi primjer je Gracie Hunt, kćerka vlasnika Kansas City Chiefsa Clarka Hunta.

Atraktivna Gracie koja je prošle godine osvojila titulu Miss Kansasa tvrdi kako su brojni muškarci za nju obična nula kada je u pitanju poznavanje NFL-a.

"Znam više o američkom fudbalu, ali o fudbalu od većine frajera", stoji u opisu njenog Instagram profila na kojem je prethodnih dana privukla veliku pažnju fotografijama koje mame muške uzdahe.

Gracie rado pozira u bikiniju na plaži. Uživa u odmoru i sigurno da jedva čeka da ponovo krene sezona njenih Chiefsa.

Treba istaći da je njen otac vlasnik i fudbalskog kluba iz Dallasa, a nekada je vodio i Columbus Crew.

Top Komentari

Goran86
10 kg bez kostiju
1 0
Zoilomas
Uzmi bona pojedi sta eto te kost i koza
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi