Griezmann na nevjerovatan način saznao da će dobiti sina

Dočekalo ga iznenađenje u dvorištu

Griezmann na nevjerovatan način saznao da će dobiti sina

Endin Čaušević

Francuski fudbaler Antoine Griezmann uskoro će postati otac po drugi put, a njegova supruga je spremila nevjerovatno iznenađenje.

Griezmann je već nekoliko sedmica znao da je njegova supruga trudna po drugi put, ali nije znao da li će dobiti djevojčicu ili dječaka. Ipak, supruga fudbalera Atletico Madrida je na sjajan način odlučila da mu to otkriije.

U dvorištu njihove kuće u Madridu postavili su metu koju je Griezmann morao pogoditi da bi saznao spol djeteta. Na kraju su iz kutije izašli plavi baloni što znači da će napadač Atletica dobiti sina.

Top Komentari

bebi
hahahah kreativno, kul :D
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi