Grigor Dimitrov: Rekao sam joj prihvati ili ostavi i - prihvatila je
Bugarski teniser je već dugo u vezi s Nicole Scherzinger, ali lijepu Amerikanku ponekad rijetko čuje zbog silnih obaveza prema najvećoj ljubavi - tenisu

Bugarski teniser o vezi s Amerikankom

Grigor Dimitrov: Rekao sam joj prihvati ili ostavi i - prihvatila je

E. Škorić

Bugarski teniser Grigor Dimitrov i američka glumica, pjevačica i model Nicole Scherzinger su već neko vrijeme u vezi, a slavni teniser sada je imao jednu vrstu ultimatuma za svoju lijepu djevojku.

On je ispričao da nije lako pored silnih obaveza prema tenisu imati prijatelje i djevojku.

"Ponekad se sa njom (Nicole) danima ne čujem, jer oboje smo posvećeni poslu. Rekao sam joj da je tenis za mene na prvom mjestu i da to može da prihvati ili ostavi. I prihvatila je", kazao je Dimitrov.

Iako bi mnogi na njegovom mjestu ipak Nichole stavili na prvo mjesto, Dimitrovu je sport broj jedan, a od tenisa naravno puno zarađuje. Trenutno je 19. igrač svijeta, no bio je svojevremeno u Top 5 i iza sebe ima dosta titula.

Dimitrov je prije Nicole bio u vezi sa Marijom Šarapovom, dok je Amerikanka ljubila Lewisa Hamiltona.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Jebeni kapitalisti, fuj.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi