Španac tek završio karijeru, a sada mu plaćaju bogatstvo: "500 eura samo za kafu, nije loše"

Proslavio se u drugim vodama

Španac tek završio karijeru, a sada mu plaćaju bogatstvo: "500 eura samo za kafu, nije loše"

E. Škorić

Iako ima samo 30 godina, Miguel Guerrero odlučio je da završi fudbalsku karijeru i sreću ili bolje rečeno način za zaradu pronašao na skroz drugačiji način.

U ljeto prošel godine Španac je okačio kopačke o klin i posvetio se novom poslu. Otvorio je profil na online platformi za odrasle. Svi oni koji žele da gledaju njegove "vruće" sadržaje moraju da plate pretplatu od 9,99 eura mjesečno.

Od jula 2023. do februara 2024. Guerrero je skupio čak 86.272 eura: "Ne postoji mjesec u kojem iznos (broj koji ulazi na njegov račun) ima manje od 5 znamenki ", pohvalio se bivši golman.

Bivši sportista ispričao je kako je samo jednom pristao naći se oči u oči s jednim od pratitelja koji mu je ponudio "500 eura da zajedno popijemo kafu".

"Proveo sam sat vremena s tom osobom. Samo me je htio upoznati ", rekao je bivši fudbaler.

Oglasi

Očigledno je napravio dobar potez budući da je igrao po španskim niželigašima. Počeo je kao junior Cordobe, zatim je igrao za Xeerz, San Roque iz Cadiza, San Fernando, a karijeru je okončao u španskom niželigašu po imenu Velez CF.

Sada kada se počeo baviti novim poslom, postao je mnogo popularniji, a naravno shodno tome i bogatiji. Na Instagramu ga prati 252.000 pratilaca, a tamo objavljuje golišave fotografije, no one mnogo provokativnije ipak postavlja na sajt namijenjen za odrasle i koji mu i donosi zaradu.

Top Komentari

Ade1
Neznam samo gdje iskopate ovo od toliko sportski vijesti vi pisete o nekom liku sto je branio u Spanskoj ligi 6 i sad snima pornice
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi