Neymarova sestra postaje jedna od najpoznatijh WAGsica, zaveo je 25-godišnji fudbaler

Rafaella opet u vezi

Neymarova sestra postaje jedna od najpoznatijh WAGsica, zaveo je 25-godišnji fudbaler

E. Škorić
Teme:

Rafaella Santos sestra je velike fudbalske zvijezde Neymara, a sada će postati jedna od najpoznatijih WAGsica budući da je počela izlaziti sa fudbalerom.

WAGsice su djevojke ili supruge poznatih fudbalera. I one same, zahvaljujući njima, postanu veoma popularne i mediji ih potom prate na svakom ćošku.

U to društvo uplovit će i Rafaella, koja je slavu stekla i ranije zahvaljujući prvenstveno tome što je sestra slavnog brazilskog napadača Neymara.

S obzirom da je i sama upoznala i zaljubila se u profesionalnog fudbalera, sada će i sama nositi epitet WAGsice. Ipak, njen novi partner je toliko poznat u svijetu fudbala.

Radi se o 25-godišnjem Joaquinu Piquerezu, koji je od 2021. godine upisao 13 nastupa za reprezentaciju Urugvaja, a trenutno je član brazilskog Palmeirasa i igra na poziciji lijevog beka.

Oglasi

Joaquin je potaknuo glasine o romansi s Rafaellom nakon što je prisustvovao proslavi 28. rođendana manekenke zajedno s brojnim kolegama iz Palmerirasa.

On nije prvi fudbaler s kojim je Rafaella bila u vezi. Prethodno je njen dečko bio mnogo slavniji fudbaler Gabriel Barbosa. Barbosa, svma poznatiji kao 'Gabigol', počeo je hodati s Neymarovom sestrom još 2017., no par se u međuvremenu razišao.

Rafaella je stekla slavu i na društvenim mrežama jer je prati 6 miliona pratilaca, a stekla je i ime u svijetu modelinga jer je 2014. godine glumila u reklami.

Rafaella ima izuzetno blizak odnos sa svojim bratom koji trenutno nastupa u Saudijskoj Arabiji nakon što je ovog ljeta potpisao za Al-Hilal, a prethodno je u Evropi igrao za Barcelonu i PSG.

Neymar od septembra ne igra zbog teške povrede, ali često ga se moglo vidjeti na raznim zabavama, uostalom i na onoj na kojoj je Rafaella bila sa novim dečkom za njen 28. rođendan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi