Gurović nakon nasilja: Ja sam žrtva, žena mi je napakovala

Priveden danas

Gurović nakon nasilja: Ja sam žrtva, žena mi je napakovala

Bivši srbijanski košarkaš Milan Gurović priveden je danas zbog optužbi za nasilje u porodici.

Nekadašnji član Barcelone, AEK-a, Crvene zvezde i još nekoliko renomiranih timova je optužen da je pretukao svoju suprugu i maloljetnu kćer, a da se dogodilo nasilje priznao je i on sam.

Za medije u Srbiji ovaj nekada odlični košarkaš je otvorio dušu i priznao da iza cijele priče stoji podmetanje od strane supruge s kojom se želi razvesti, a kćerku, kako kaže, nije ni pipnuo.

"Došao sam kući iz Novog Sada i žena je počela da me vrijeđa sa vrata. Govorila je: 'Gdje si bio, pič*a ti materina, šta si radio?' Bio sam u šoku šta čujem, jer sam bio u Novom Sadu kod mame i to može i ona da vam potvrdi", počeo je priču Gurović za Kurir.

Sve ovo je, ističe, očekivao.

"Pribojavao sam se ovoga. Imam kod kuće anđele, dva sina i kćerku, zbog mira u kući sam ćutao iako već tri godine pokušavam da se razvedem od supruge. Ja sam žrtva! Želim da se razvedem od nje, a ona smišlja načine da do toga ne dođe. Zato je ovo i uradila, služi se svim i svačim."

Opisao je detalje sukoba.

"Došlo je do sukoba jer me je gurnula i pljunula me pored usta. Odgurnuo sam je od sebe i to je sve. Ništa više. Kćerka? Nju nisam ni pipnuo. Došla je kada je vidjela raspravu i uključila se u sve to. Rekao sam joj samo da se ne petlja", poručio je Gurović.

Gurović je saslušan i u policijskoj stanici, gdje mu je, između ostalog, zabranjeno da prilazi ženi i kćerci.

Top Komentari

K79
Jel to onaj što ima tetovažu draže Mihailovića ?!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi