Hajrović u slavljeničkoj pozi, Bürki reklamirao trbušnjake

Tradicionalna božićna zabava GC-a

Hajrović u slavljeničkoj pozi, Bürki reklamirao trbušnjake

Nakon remija u velikom derbiju švicarskog prvenstva sa Baselom, Grasshoppers, klub dvojice naših reprezentativaca, braće Hajrović, priredio je tradicionalnu božićnu zabavu za sve članove kluba. 

Na zabavi u hotelu Renaissance Tower bili su prisutni svi, od igrača u najmlađim selekcijama kluba, preko prvotimaca, stručnog štaba i klupskog rukovodstva.

Kakvo bi to bilo slavlje na kojem ne padne koja fotografija, pa su tako svi redom pozirali, što pojedinačno, što kolektivno. A reprezentativac BiH Izet Hajrović na jednoj od slika pozirao u gotovo klasičnoj pozi za njega, u kojoj proslavlja i golove, a najhrabriji među svima bio je čuvar mreže popularnih Skakavaca.

Roman Bürki, golman GC-a, ovu priliku je iskoristio da obraduje navijačice Grasshoppersa, pa je raskopčane košulje, pokazujući svoj "sixpack" pozirao fotoreporterima, za slike koje će biti dostupne i u klupskom kalendaru za narednu godinu.

Zabavi je prisustvovao i Veroljub Salatić, kapiten ovoga kluba, koji se u zadnje vrijeme sve češće spominje kao neko ko bi u budućnosti mogao obući dres Zmajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.