Halilhodžić renovira svoju luksuznu vilu

Iznajmljivat će je

Halilhodžić renovira svoju luksuznu vilu

Jedan od najvećih bh. trenera Vahid Halilhodžić krenuo je u obnovu svoje vile u Hrvatskoj.

Sadašnji selektor marokanske reprezentacije je 2014. godine kupio vilu u Boninovu, Dubrovčanima poznatu kao ‘Bella Luiga’, a uskoro će ista zasjati u novom ruhu.

Prema informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, Halilhodžić je riješio svu potrebnu papriologiju te je krenuo u posao, a vilu bi, kako tvrde upućeni izbori, trebao i iznajmljivati po dovršetku radova.

Vila je od historijske jezgre udaljena tek desetak minuta šetnje, a opet dovoljno je daleko od buka ljetnog Dubrovnika i ne ometa one koji u njoj uživaju. Sam posjed ranije je pripadao porodici Rusko, jednoj od najbogatijih između dva rata.

Koliko je iznosila cijena same vile, nije poznato.

Top Komentari

konjnakvadrat
Pametna investicija
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije