"Hamiltona sam ostavila jer me koristio samo za seks i htio je trojku"

Veronica optužuje vozača Formule 1

"Hamiltona sam ostavila jer me koristio samo za seks i htio je trojku"

O. Lekić

Popularni vozač Formule 1 Lewis Hamilton našao se na udaru kritika svoje bivše djevojke Veronice Vale. 

Veronica je u izjavi za inostrane medije iznijela niz optužbi na račun Hamiltona, a između ostalog je poručila da je naglo mijenjao raspoloženja, da je bio s njom samo zbog seksa i da joj je u društvu govorio da je debela zbog čega se osjećala veoma loše.

"Ostavila sam ga jer me koristio samo za seks. Startovao me je preko Instagrama i potom je poslao privatni avion kako bih mu se pridružila na Barbadosu. Uplovili smo u romansu i jednom sam prisustvovala sceni kada je bivšu djevojku Chrisa Browna pitao da li bi imala trojku s njim i još jednom djevojkom. Odbila ga je", rekla je Veronica i nastavila:

"Naglo je mijenjao raspoloženja. Jednom se izderao na mene jer sam koristila pogrešan WC u njegovoj kući. Bio je dobar, a onda bi dao otkaz pilotu jer je koristio njegov toalet".

Top Komentari

infinity2612
Pa da ti budem iskren Bog te i stvorio samo za qurca, nizasto vise...samo zigenzi
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi