Hana Hadžiavdagić poručuje: Nacionalizam je za sirotinju

Svim srcem navijala za Hrvatsku

Hana Hadžiavdagić poručuje: Nacionalizam je za sirotinju

Bh. voditeljica i poznato medijsko lice Hana Hadžiavdagić-Tabaković ponosno je u Zagrebu proslavila osvajanje srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Rođena Sarajka s prebivalištem u hrvatskoj prijestolnici je na samom startu Mundijala podržala Vatrene, koje je bodrila do samog kraja šampionata uz pregršt poruka koje je objavljivala na društvenim mrežama.

Nakon završetka Svjetskog prvenstva, ali i slavlja u Zagrebu, Hana Hadžiavdagić se još jednom obratila svojim pratiocima na Instagramu.

"Čestitam Vatrenim na sjajnom drugom mjestu. Vi ste naš ponos, naša sreća. Hvala vam za najljepših mjesec dana naših života", poručila je "OpetNajljepša" uz svoju fotografiju u kockastom dresu, a dodala je i da je "nacionalizam za sirotinju, a da bogati imaju prijatelje svugdje".

Top Komentari

Bayern Munchen
Tuzno je sto bosnjaci navijaju za hrvate vise nego oni sami..kad si vidio da se hrvat obukao u boje Bosne,srbije.. ??
69 5
Meho1505
Jesi li pjevala uz Tomsona...
65 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi