Hrvatica skinula grudnjak, pa se slikala s policajcima

Mogli bi biti žestoko kažnjeni

Hrvatica skinula grudnjak, pa se slikala s policajcima

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske ispisala je historiju osvajanjem srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Ekspedicija ove selekcije danas se vratila iz Rusije, a u Zagrebu ih je dočekalo oko 300.000 navijača. Iako su od aerodroma do Trga bana Jelačića išli preko pet sati na kraju su navijači sve to zaboravili i priredili su im slavlje koje će pamtiti do kraja života.

Na ulicama Zagreba danas je cijeli dan vladala slavljenička atmosfera iako nisu jučer slavili u finalu. Ipak, jasno je da je ovo veliki uspjeh Vatrenih koji su drugi na svijetu. Navijači su na ulice izašli u jutarnjim satima, a onda je počela fešta.

Jedna od navijačica Hrvatske malo više se opustila, pa je odlučila da skine svoj grudnjak i prošeta glavnim gradom. Ipak, vrhunac je bio kada se slikala s policajcima koji bi mogli biti žestoko kažnjeni zbog toga jer im očito ne smeta javni blud.

Top Komentari

hanson
da nema bradavica pomislio bih da su ledja hahaha
33 1
Benjamingst
Sta ces ovo jedno lici na neku drolju koja trazi paznje....
30 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi