Supruga bh. reprezentativca je prava ljepotica, ali i jedna od zvijezda TikToka

Bivša misica često ide na utakmice

Supruga bh. reprezentativca je prava ljepotica, ali i jedna od zvijezda TikToka

Edmir Škorić

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Hajradinović je prije otprilike godinu dana u Istanbulu oženio bivšu miss i manekenku Belmu Ibrahimović.

Hajradinović je godinu dana mlađu djevojku upoznao 2019. godine, a dvije godine kasnije sretna veza je krunisama brakom. Kako on igra za Kasimpašu, tako je Belma postala strastveni ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svijetu, a svog dragog prati na većini utakmica.

Belma je je 2014. godine ponijela titulu Miss Federacije BiH i svoju uspješnu karijeru manekenke gradi u Istanbulu posljednjih nekoliko godina, a također objavljuje veoma kreativan i zanimljiv sadržaj na TikToku, gdje je prati preko 50 hiljada ljudi.

Na istim se može vidjeti da cvjetaju ruže u njenom braku sa fudbalerom, a posebno su simpatični snimci na kojima jedno ili oboje govore turski jezik. Njoj to očito bolje ide, dok se Haris trudi da ga usavrši davajući izjave turskim novinarima nakon utakmica.

@bellmq

Vidi se napredak 😍😍

♬ Spongebob Tomfoolery - Dante9k Remix - David Snell

Oglasi

Pokazala je i kako to izgleda kada gleda utakmice svog supruga, kao i odlasci na turske stadione. Jedan od njih, stadion Galatasarayja, nije joj daleko od stana, pa nam je napravila i malu reportažu odlaska na isti.

@bellmq

Novi vlog ⚽️

♬ I Will Always Love You - Whitney Houston

Hajradinović je jučer postigao gol protiv Konyaspora na čijem golu je branio Ibrahim Šehić, a Belma ga je proslavila na ovaj način:

@bellmq

😂😂

♬ Believer - Imagine Dragons

Svakodnevno objavljuje video materijal na ovoj društvenoj mreži, prikazujući svoj život u Turskoj, dijelivši svoju sreću sa drugim korisnicima TikToka koji je posljednjih godina doživio ekspanziju i jedan je od najposjećenijih video sajtova.

Hajradinović je za BiH do sada u seniorskoj konkurenciji odigrao pet utakmica i ima jedan pogodak. Prethodno je igrao za U21 i U19 reprezentaciju, a karijeru je počeo u Željezničaru. Prije Turske igrao je u Hrvatskoj, Norveškoj, Belgiji, Slovačkoj...

@bellmq

Slučajno sretanje u gradu od 16 miliona 😂

♬ оригинальный звук - Турецкие сериалы🔥
@bellmq Šalila sam se za "koji naši" 😂 #efes ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams
@bellmq

🥰

♬ Love Your Voice - JONY

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Djevojka se zabavlja na svoj način. Neka su živi, zdravi i sretni.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi