Ne laže mjesec da je s drugim vidio - Supruga Harisa Džinovića varala s fudbalerom
Bh. muzička zvijezda, Haris Džinović, razvodi se od supruge nakon prevare.

"Prevareni suprug posljednji sazna"

Ne laže mjesec da je s drugim vidio - Supruga Harisa Džinovića varala s fudbalerom

E. Ganibegović

Proslavljeni bh. pjevač Haris Džinović razvodi se od supruge Meline. Razlog je prevara, a ispostavilo se da ga je supruga varala s poznatim (bivšim) fudbalerom.

Poslije 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka pukla je veza Harisa i Meline Džinović koji su u procesu razvoda.

Stavili su tačku na svoj odnos, a ova je vijest zaista odjeknula kako Bosnom i Hercegovinom, tako i regionom.

Da svakoj sreći presudi neko treći pokazalo se i sada. Naime, 30 godina mlađa supruga prevarila je pjevača s bivšim fudbalerom.

Modna dizajnerka Melina Džinović je već izvjestan period u emotivnom odnosu sa jednim bivšim fudbalskim reprezentativcem, a sada uspješnim biznismenom koji ima unosne poslove u inostranstvu.

"Melina je već duže vrijeme u šemi sa jednim bivšim fudbalerom koji je ranije igrao u našoj reprezentaciji. On se sada bavi biznisom, i to u inostranstvu, gdje ima unosne poslove. Varala je Harisa i to traje već neki period, ali su sad odlučili da konačno stave tačku na brak, koji je ionako već bio na klimavim nogama. Haris je napustio porodičnu vilu, a Melina je tamo ostala sa djecom" otkrio je izvor za Republiku.

Oglasi

Nedavno je za hrvatske medije na tu temu govorio i sam Haris Džinović, no, čini se da njemu razvod i nije tako teško pao.

"Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna", rekao je pjevač i nastavio:

"Kažu ljudi da je razvod poslje smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom."

Džinović s Melinom ima dvoje djece. Ističe da je njima to teško palo:

"Inače bih sjedeo u kući, tugovao, ne bih pjevao, ne bih išao po koncertima, ne bih radio, ne bih se smijao… Djeca su poprilično velika, ali nije im to lako palo."

Top Komentari

BosanskaSvedska
Jel Dzinovic bio napadac ili golman tokom karijere?
5 0
USABIH
Jel ste vi novinari svijesni sta pisete ? Pjevac koji drzi mikrofon nije sport, SEX NIJE SPORT, VARANJE NIJE SPORT, DRKA..NJE NIJE SPORT, DUZINA PENISA NIJE SPORT... sta vi pokusavate sa ovakvim temama na sportsport ???
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije