Poznato lice s premijerligaških terena se hvali isklesanim tijelom: "Dečki, ne brinite..."

Hasanović nastupa u Indoneziji

Poznato lice s premijerligaških terena se hvali isklesanim tijelom: "Dečki, ne brinite..."

A. Čaušević

Neki fudbaleri još uvijek čekaju da zaigraju svoj prvi meč u vrijeme pandemije koronavirusa jer u pojedinim zemljama takmičenje još nije nastavljeno. 

Eldar Hasanović je početkom godine otišao u Indoneziju kada je potpisao za Persitu Tagerang, a fudbal se u toj azijskoj zemlji ne igra već nekoliko mjeseci.

Međutim, dobro poznato lice sa premijerligaških terena nastoji da maksimalno bude u formi što potvrđuje i njegova objava na Instagramu.

Hasanović se na kosilici pohvalio isklesanim tijelom uz opis: "Ne brinite dečki, ja se brinem za sve. Ko zna, možda će nam ove godine trebati teren."

[instagram]https://www.instagram.com/p/CF9KSj7BE1M/[/instagram]

Sarajlija je najdublji trag ostavio u Željezničaru, a u bh. prvenstvu još je igrao za Velež, Čelik, Slobodu i Radnik.

Inače, Indonezija je četvrta različita inostrana zemlja u kojoj nastupa ovaj veznjak. Ranije je igrao za Žilinu u Slovačkoj, zatim izraelske timove Beni Sakhhnin i Maccabi Shaaraim te kineski Dalian Transcendence.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Mogao se i vratit u Zelju, da malo pomogne da kose travu kupljenu od nasih para.
4 4
felix__27
Ne razumijem kako se hvali.. Kad pročitam naslov i njegovu objavu na instagramu ne hvali se... Momak normalno objavio šta radi kosi travu dok se ne igra fudbal u Indoneziji.. Pošto to radi logicno je da skine majcu jr je tamo vruce tako da ne kakite kad vam je dosadno!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi