Glava jedva viri: Hasbulla je sjeo u legendarnu ladu, ono što je uradio djeluje nerealno

Komična scena

Glava jedva viri: Hasbulla je sjeo u legendarnu ladu, ono što je uradio djeluje nerealno

A. Čaušević

Hasbulla Magomedov je jedna od najvećih interenet zvijezda današnjice. 

Simpatični Dagestanac postao je svjetski popularan zahvaljujući velikom prijateljstvu sa Khabibom Nurmagomedovom i drugim borcima iz Dagestana.

Hasbulla ima 19 godina i ima rijetki genetski poremećaj, odnosno patuljastog je rasta te uspjeva da privuče pažnju gdje se god pojavi.

Prema nekim informacijama samo od društvenih mreža Hasbulla mjesečno zaradi oko 100.000 eura zbog toga i ne čudi zašto snima raznorazne video klipove.

On je i veliki ljubimac automobila, a posljednji u nisu eksperimenata koje je napravio je bio za volanom legendarne lade.

Oglasi

Iako mu se glava jedva vidjela, Hasbulla je sjeo u ladu te zapalio gume ovom automobilu što djeluje nevjerovatno obzirom na fizičke predispozicije ovog simpatičnog dečka.

Inače, ljubitelji društvenih mreža s velikim nestrpljenjem očekuju moguću borbu između Hasbulle i njegovog najvećeg rivala Abdu Rozika.

Često je dolazilo do sukoba između dvojice tinejdžera koji imaju probleme s rastom. Bilo je i fizičkog kontakta, ali do borbe nikada nije došlo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CcsQO4uq3ZD/[/instagram]

Ipak, Hasbulla se nada da će u budućnosti imati priliku da se bori s 'neprijateljem' i poručio je da će Abdu Rozika nokautirati kada ga vidi naredni put.

"Nokautirat ću ga naredni put kada ga vidim", rekao je Hasbulla i zatim je dao prijedlog za borbu.,

"Šta mislite o ovoj opciji? Zatvorite nas u sobu, zaključajte vrata i samo jedan može izaći. Drugi će ostati na podu", poručio je Hasbulla.

Oglasi