Ronaldo se slikao s Hasbullinim zakletim neprijateljem, "mališa" mu nije ostao dužan

"Poznatiji sam od njega"

Ronaldo se slikao s Hasbullinim zakletim neprijateljem, "mališa" mu nije ostao dužan

Edmir Škorić

Hasbulla Magomedov nije neko ko simpatiše Cristiana Ronalda, naročito ne sada kada se Portugalac uslikao sa njegovim "zakletim neprijateljem" Abduom Rozikom.

Abdou Rozik pohvalio se nedavno fotografijom u zagrljaju Cristiana Ronalda, a Hasbulla je ubrzo nakon toga prozvao Portugalca, rekavši da je poznatiji od njega.

"Ne bih trebao da marim puno za Ronalda, ipak sam ja poznatiji od njega. Jedina stvar koju on radi na utakmici je dodavanje lopte", rekao je Hasbulla.

Poznato je da ovaj 19-godišnjak ima rijetki genetski poremećaj, odnosno patuljastog je rasta, te je za kratko vrijeme postao prava internet senzacija.

Hasbulla danas zarađuje oko 100.000 eura mjesečno od društvenih mreža, a svoju popularnost očito zna kako iskoristi.

Mnogima je bilo dosta simpatično i smiješno njegovo rivalstvo sa Abduom Rozikom koji također ima isti genetski poremećaj. Oni su se znali čak i fizički sukobiti, ali jasno da je sve to bilo "za kamere".

Hasbulla je inače prijatelj s Khabibom Nurmagomedovom, ali ono što mu se neće dopasti je činjenica da je bivši UFC-ov prvak lake kategorije u izuzetno dobrim odnosima s napadačem Manchester Uniteda. Khabib je, za razliku od Hasbulle, pričao najljepše o Portugalcu.

"Navršio je 37 godina, ali i dalje igra sjajno. Njegovim saigračima mnogo znače njegova energija, iskustvo i savjeti koje daje. On je strašan nogometaš", svojevremeno je kazao Khabib.

Top Komentari

King_Kenny
...nek se patuljak pripazi,Penaldo je silovatelj,moze mu ga suknuti.
1 5
Sars33
Sta sve ljudi rade za popularnos i pare, ko onaj Jake Paul... uzme nekog amatera u ringu, izubije ga i dobije milione
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi