Hasbulla na žestokom udaru nakon šokantnog snimka s mačkom: "Prebio bih to malo g***o"
Dagestanski influencer je snimao maltetiranje mačke koju drži kao kućnog ljubimca (Foto: Screenshot)

Užasan potez Dagestanca

Hasbulla na žestokom udaru nakon šokantnog snimka s mačkom: "Prebio bih to malo g***o"

M. Šljivak

Poznati dagestanski influencer Hasbulla Magomedov našao se na žestokom udaru ljubitelja životinja nakon što se pojavio snimak na kojem maltretira i udara mačku. To se nije dopalo ljubiteljima životinja koji su mu uputili brojne prijetnje.

Dagestanac Hasbulla Magomedov postao je prethodnih godina izuzetno popularan širom svijeta. Maleni influencer je svojim simpatičnim snimcima osvojio mnoge, pa je tako postao i dio i najveće svjetske MMA promocije UFC-a, koji ga plaća za promociju organizacije.

Hasbulla je međutim često znao imati i svoje žute minute. Prijetio je jednoj djevojci koja je objavila fotografiju njegove sestre na društvenim mrežama.

"Nećeš ostati živa ako se ne izviniš javno zbog objavljivanja snimka moje sestre", poručio je javno Hasbulla, a navodno je slao i dodatne prijetnje.

Sada se Hasbulla ponovo našao na 'tamnoj strani'. Objavljen je snimak na kojem maltretira i udara mačku, a to se nije dopalo njegovim pratiocima i ljubiteljima životinja.

Dobio je Dagestanac zbog ovog snimka brojne prijetnje.

Oglasi

"Prebio bih to malo g***o", jedan je od komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama, a drugi dodaje:

"Vidljivo je kako ga se mačka boji. Šala ili ne, ovakve stvari se ne rade", još je jedan od komentara.

Mnogi traže sankcije za malenog Dagestanca. Traže da mu se suspenduju društvene mreže zbog maltretiranja životinja i najavljuju da će se lično obračunati s njim ako mu se nađu u blizini.

Hasbulla je ovog puta definitivno pretjerao. Apsolutno niko ne voli vidjeti maltretiranje životinja bez obzira je li sve bila samo neka vrsta šale.

Ovim potezom će Dagestanac sigurno izgubiti dosta fanova jer je razočarao mnoge onim što je napravio.

Oglasi