Počela piti i drogirati se s 15 godina, dobila kćerku s Kličkom, pa je povrijedio kao niko u životu

Nada se da će konačno vidjeti kćerku

Počela piti i drogirati se s 15 godina, dobila kćerku s Kličkom, pa je povrijedio kao niko u životu

E. Čaušević

Nekadašnji svjetski prvak teške kategorije Vladimir Kličko našao se u centru pažnje nakon izjava njegove bivše partnerice Hayden Panettiere koja je gostovala u emisiji koju vodi Jada Pinkett Smith.

Supruga Willa Smitha već neko vrijeme vodi emisiju "Red Tabele Talk" na kojoj smo od prethodnih gostiju mogli čuti poprilično nevjerovatne priče, a tako je bilo i ovaj put kada joj je u goste došla nekadašnja Kličkova izabranica.

Riječ je o američkoj glumici koje je s Kličkom bila u vezi devet godina, a sve to krunisali su 2014. godine kada su dobili kćerku Kayu koja danas živi s nekadašnjim ukrajinskim bokserom.

Kličko je od svoje bivše djevojke s kojom ima kćerku stariji 13 godina i mnogi su tada bili u čudu kada su ozvaničili svoju vezu. Američka glumica je imala tek 19 godina kada su se upoznali i počeli ljubavnu vezu.

Nakon što su prekinuli 2018. godine počela je borba za skrbništvo njihove kćerke. Obično sud ima naklonost prema majkama u tom slučaju, ali ovaj put Kličko je dobio bitku i potpuno skrbništvo.

Panettiere tada nije mogla ništa specijalno da promijeni, a u emisiji je otkrila da se uopšte ništa nije ni pitala jer je Kličko imao asa u rukavu kojim je sve riješio.

Oglasi

Američka glumica je još od svoje 15 godine imala problema s alkoholom i drogama, a situacija s opijatima se znatno pogoršala nakon depresije u kojoj je bila kada se tek porodila.

"Tu nije bilo nikakve rasprave. Uznemirujući je bio način na koji je on to sve uradio. Mogao je to bolje izvesti i lijepo objasniti da zbog situacije u kojoj sam bila želi da Kaya živi s njim, ali da se možemo viđati kada god to ja poželim", počela je Panettiere i nastavila.

"To bi imalo smisla jer znam u kakvoj situaciji sam bila. To što sam potpisala te papire je najgora stvar u mom životu. Tada mi je srce slomljeno, nisam nikad donijela neku težu odluku, ali zaista nisam imala izbora. Nije mi ostavio prostora da se nešto dogovaramo jer je već sve s advokatima napravio i meni je ostalo samo da se potpišem".

"Htjela sam se što prije dovesti u red i nadala sam se da će Kaya ravnopravno provoditi vrijeme s oba roditelja, ali to se nije desilo. Poslala sam je u Ukrajinu kada joj je bilo samo četiri godine i to je najgora stvar u mom životu koju sam morala da uradim".

Oglasi

Američki mediji navode da Kaya još uvijek živi s Kličkom, ali da nije poznato na kojoj su lokaciji nakon što je počeo rat u Ukrajini.

Panettiere je kada je počeo rat na Instagramu objavila da njena kćerka nije u Ukrajini i da je na sigurnom, ali tačna lokacija nije poznata. Nada se da će konačno s Kličkom riješiti probleme i da će imati priliku da provodi vrijeme sa svojom kćerkom.

Ranije je u intervjuu za People magazin izjavila da su problemi s alkoholom počeli kada je imala tek 15 godina i bila je zvijezda serije "Heroes". No, tada je poručila da nije pila dok je bila trudna.

"Pila sam i neke tablete tada. Niko mi nije rekao da to nije u redu i da postajem ovisna. Kako sam bila starija tako su droge i alkohol postali nešto bez čega nisam mogla da živim. Kada sam bila trudna nisam ništa koristila, ali nakon poroda kao da sam pala u očaj i sve je počelo još gore", priča Panettiere i dodaje.

"Jedino sam mogla funkcionisati kada bih bila alkohol. Probudila bih se i odmah popila nekoliko čašica. Nakon poroda nisam imala nikakve loše misli ili bilo šta o svojoj kćerki, samo sam pala u depresiju nakon poroda. Postporođajna depresija je nešto najgore što mi se desilo. Zbog toga sam pristala da Kaya bude više s ocem, ali nisam znala da će ovako to da izgleda".

Hayden Panettiere: Giving ex custody of daughter was 'upsetting'

Nakon što se Kaya preselila s ocem u Ukrajinu problemi s alkoholom i drogama za Panettiere su se samo pogoršali.

"Doktori su mi rekli da će jetra da mi otkaže. Više nisam bila 20-godišnjakinja koja bi se prekonoći oporavila. Kada sam vidjela da mi je život u opasnosti konačno sam smogla snage da idem na regabilitaciju koja je trajala osam mjeseci. To je bilo užasno jer su me tretirali samo kao alkoholičarku, a ne kao ženu koja je u postporođajnoj depresiji. No, pobijedila sam sve to i danas konačno vodim normalan život. Svaki dan je bitka, ali sam zahvalna što sam trijezna konačno", zaključila je.

Top Komentari

MaDaj
Čitam cijeli članak i nigdje da kaže “kriva sam” za bilo šta, sve je u fazonu ja sam žrtva. Tablete “oni mi dali i nisu rekli” alkohol “nisam vise mlada i problem je sto nemogu da se brzo oporavim od opijanja” izgubila dijete “jer je on imao dobre advokate i ja samo potpisala” rehabilitacija “ponašali su se prema meni kao da sam samo alkoholičarka”
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi