Helena ispričala kako je upoznala Zlatana: Vikala sam, vidjela sam njegov veliki nos i zlatni sat

Helena ispričala kako je upoznala Zlatana: Vikala sam, vidjela sam njegov veliki nos i zlatni sat

A. Beganović

Povezivali su mediji Zlatana Ibrahimovića sa mnogim ženama, no njegovo srce "ukrala" je nekadašnja švedska manekenka Helena Seger s kojom ima dvoje djece.

Zlatan Ibrahimović je jedan od onih sportista koji su svoj privatni život ne isporučuje medijima na tacnu, pa vjerovatno i zbog toga pokušavaju mu se "smjestiti" afere.

Međutim, ne zabrinjava to previše Zlatana, kao ni ljubav njegovog života, 50-godišnju Šveđanku, koja je u jednom od rijetkih intervjua opisala kako je upoznala sjajnog fudbalera.

"Imao je 21, a ja 32 godine. Loše je parkirao svoj Ferrari u Malmeu. Učinio je to tako da sa svojim Mercedesom nisam mogla izaći s parkinga. Prilično bezobrazno sam mu rekla da skloni svoj automobil. Vikala sam, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci i mislim da mu se taj moj stav svidio", izjavila je nekadašnja manekenka.

Zlatan i Helena imaju dva sina, Maximiliana i Vincenta, no nikada se nisu vjenčali, a Helena je objasnila i zbog čega.

"Vjenčanje mi može slomiti osjećaj nezavisnosti. Ne želim biti poznata jednostavno kao supruga fudbalera ili pobjednica takmičenja u ljepoti. Mislim da ljudi ne znaju koliko sam učila, radila i borila se", zaključila je Helena.

Top Komentari

felix__27
Pa ovo ste objavili prije godinu dana. Ev otvorite članak o Heleni i prvi članak o njoj je baš ovo kako je upoznala Zlatana. U nedostatku sportski vijesti vi tražite gluposti i malo ih obradite i objavite. Jbm ti novinarstvo
6 0
eye of the tiger
kazete pokušavaju mu mediji "smjestiti" afere. Pa zar niste vi medju tim "medijima" koji objavljuju gluposti da se petlja sa nakim curama tamo. Ocistite prvo ispred svog dvorista.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi