Hip-hop, pa seks: Pogba i Dencia uznemiravali goste hotela

Te noći nije bilo sna

Hip-hop, pa seks: Pogba i Dencia uznemiravali goste hotela

O. Lekić

Paul Pogba je od dolaska u Manchester United čest gost naslovnica brojnih britanskih tabloida koji prate svaki njegov korak, kako na terenu tako i van njega.

Najnovija priča vezana je za Paula i njegovu djevojku Denciju, koji su se ludo provodili u hotelskoj sobi zvijezde Uniteda.

Ostali gosti hotela The Lowry u Manchesteru nisu imali mira zbog glasne muzike koja je dopirala iz Pogbine sobe, ali to je bio samo početak...

"Legao sam da spavam u 2 sata ujutru ali nisam mogao zaspati zbog buke. Iz njihove sobe se čula hip-hop muzika koja je probudila pola hotela", rekao je anonimni gost hotela za The Sun, te nastavio:

"Par sati kasnije, sve je zvučalo kao porno film. Djevojka je glasno vrištala i moglo se svašta čuti. U svakom slučaju, bili su mnogo vulgarni, a sve što mogu reći je da je muzika bila neugodna jednako kao seks".

Ostaje da se vidi šta će o ovome reći Paul Pogba i da li će se uopšte oglašavati o 'incidentu'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije