Hit na internetu: Svadbu crnogorskog džudiste je pogledalo pola Balkana

Zlatna vjenčanica, sveci, dekolte...

Hit na internetu: Svadbu crnogorskog džudiste je pogledalo pola Balkana

Crnogorski džudista Srđan Mrvaljević je ljetos oženio svoju dugogodišnju djevojku Tamaru, ali snimak sa njihove svadbe je tek nedavno postao viralan.

U pitanju je jedna od čudnijih svadbi koje ćete vidjeti, jer je mlada na vjenčanju nosila zlatnu vjenčanicu sa zlatnim pojasom oko struka, a za razliku od mnogih djevojaka, odlučila je da i njena šminka bude baš upečatljiva - netipično za jedno vjenčanje.

Osim toga, snimak prati pjesma u kojoj se spominju sveci, anđeli, prsten vječnosti i još mnogo toga.

Snimak Srđanovog i Tamarinog vjenčanja objavljen je u julu, a ovih dana je dostigao veliku popularnost i već ga je pogledalo skoro 400.000 ljudi. Kada ga vidite i vi, bit će vam jasno i zašto je postao pravi hit.

Mrvaljević (34) je rođen u Beogradu, ali porijeklom je iz Crne Gore za koju nastupa i osvajač je srebrene medalje u džudu, a srpski mediji pišu da je povezan sa tamošnjim krim miljeom i da je kum Luke Radulovića, dilera kokaina koji je ubijen u aprilu ove godine.

O njegovoj supruzi Tamari se malo toga zna, ali je srpski mediji prozivaju starletom koja se podvrgnula velikom broju estetskih operacija.

Top Komentari

zeleni_zub
Ovaj se usrećio, vidi se da će dama lijepo odrzavati kuću, sigurno dobro kuha, u vjeri je, pravi uzor za njegovu djecu... šta čovjek više da traži.
20 1
F_C_Bracelona_
Kolike su usne isto kao da te konj poljubi
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi