Hit na Twitteru: Košarkaš iz Srbije 'nastradao' zbog Nikole Kalinića

Nije mu nimalo lako...

Hit na Twitteru: Košarkaš iz Srbije 'nastradao' zbog Nikole Kalinića

Srbijanski košarkaš Nikola Kalinić muku muči zbog toga što nosi isto ime i prezime kao hrvatski reprezentativac u nogometu.

Posljednjih sedmica Kalinić koji nastupa za Milan je bio glavna priča u medijima nakon što je izletio sa Svjetskog prvenstva. Brojni fanovi reprezentacije Hrvatske su bili razočarani njegovim ponašanjem i zasuli su ga pritom raznim uvredama, no ispostavilo se kako su upućene potpuno krivoj osobi.

Naime, na kraju je ni kriv ni dužan 'nastradao' njegov imenjak koji je inače košarkaš. Objašnjavao je na društvenim mrežama Srbin kako on nije taj Kalinić i da slobodno to mogu i provjeriti, ali kako ni to nije pomoglo, okrenuo se potpuno drugačijoj metodi uvjeravanja.

Odlučio je biti sarkastičan i napisati da je upravo potpisao za Atletico s kojim se hrvatski napadač u posljednje vrijeme povezuje.

"Ja sam nogometaš, svi me dodajte za prijatelja. Upravo sam potpisao za Atletico Madrid", napisao je srbijanski košarkaš koji sat kasnije i dobio skoro tri hiljade 'lajkova' te stotinjak poruka.

Top Komentari

Svojprisebi
i koji sad normalan covjek moze da kaze da nismo isti narod. jedan hrvat jedan srbin a isto ime pa cak i prezime nosaju. svi smo mi juzni slaveni ha bili krscanske pravoslavne ili islamske vjeroispovijesti. sto prije to skontamo bice nam svima bolje na ludom balkanu
12 4
mudapodbubrege
nikad...bosnjaci 90% veze nemaju sa slavenima..jer bosnjaci nisu slaveni..to potvrdjuje nezavisni institut za genetiku u svicarskoj po kojoj su dali ocjenu u postotku slavenskog gena..albanci imaju najmanji procenat oko 10 % a bosnjaci oko 15 %..sto znaci da su se ta dva naroda najmanje mjesala sa slavenima
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi