Hrvatski reprezentativac imao 1,51 promila alkohola u krvi

Vida ostao bez vozačke dozvole

Hrvatski reprezentativac imao 1,51 promila alkohola u krvi

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida ponovo se nalazi u centru pažnje ukrajinskih medija.

Fudbaler kijevskog Dinama ostao je bez vozačke dozvole prethodnog vikenda jer ga je ukrajinska policija zaustavila u alkoholiziranom stanju. Hrvatski fudbaler je zaustavljen u ranim jutarnjim satima, a nakon alkotesta utvrđeno je da je imao 1,51 promila alkohola u krci.

Ukrajinska policija mu je oduzela vozački dozvolu na licu mjesta, a Vidu sigurno čega i žestoka novčana kazna. Samo dva dana kasnije Vida je odigrao odličan meč u pobjedi Dinama protin Dnipra.

Reprezentativac Hrvatske je čak na toj utakmici bio kapiten svoje ekipe. Vida se trenutno nalazi u Hrvatskoj gdje s reprezentacijom očekuje meč kvalifikacija za SP protiv Islanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi